Detail info
Close

SLET BUBENÍKŮ 2015

SLET BUBENÍKŮ 2015

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Slet bubeníků 2015 – G.O.D. – Gathering Of Drummers
KTOŽ SÚ BOŽÍ BUBENÍCI

Gregorianský chorál, Husitské písně a hřmotné bubenické polyrytmické groovy, hrané na bicí soupravy, tympany, elektroniku a basové bubny. Zpěvové party mužského pěveckého souboru AFFETTO. Zpěvačka Kamila Kama přináši do programu silný, výrazový zpěv a prvky performance.

Letošní program je v mnoha ohledech jiný než předchozí ročníky. Po silném zastoupení etnické hudby v programech Sletu Bubeníků a kombinací hudebních stylů a žánrů z celého světa, nastává v letošním roce 2015 zásadní změna. Bubny a zpěv jinak, tentokrát bez nápovědy Afriky, Latinské Ameriky, či Asie. Evropa se svým bohatým hudebním portfoliem se stala inspirací pro Slet Bubeníků 2015.

AFFETTO - mužský pěvecký soubor, zabývající se českou a evropskou renesancí, ale i experimenty z oblasti vokální tvorby.
Vladimír Richter / Aleš Procházka
Jan Mikušek / Marek Olbrzymek
Na bubny, tympány, gongy činely, elektronické groovy a industriální zvuky jsou pozvaní bubeníci: Tomáš Reindl / Pavel Koudelka / Mirolav Šonka / Pavel Fajt
Bass - Alex Bershadsky (ISR)
Pěvecká performerka - Kamila Kama (ISR)… ženský element a hudebni ethno-virus.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top