Detail info
Close

BALTHAZAR (BE)

BALTHAZAR (BE)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Belgičtí indierockeři Balthazar v Praze zdomácněli – po předskakování Editors před dvěma lety si loni stihli střihnout vlastní koncert, i hraní na showcase festivalu Nouvelle Prague. Letos se vrací s novou, celkově již třetí deskou „Thin Walls“, kterou pomáhali produkovat Ben Hillier (Blur, Depeche Mode) a Jason Cox (Gorillaz) a podle všeho jsou v životní formě – nahrávka sbírá nadšené reakce, jejich koncerty jsou divočejší a plné elánu a po letních festivalech se na podzim opět vrhají na turné, datum pražské zastávky je čtvrtek 26. listopadu. 

The Belgian indie-rockers Balthazar have become a household name in Prague – after opening for Editors two years ago, they returned last year for a solo show and then again to headline the showcase festival Nouvelle Prague. This year, after releasing their third record “Thin Walls” produced by Ben Hillier (Blur, Depeche Mode) and Jason Cox (Gorillaz), the band is apparently in top form – the album gathers rave reviews, their shows are more wild and full of energy and after playing the summer festivals, Balthazar will tour Europe this autumn. The date of their Prague show is Thursday, November 26. 

Koncert pořádá MeetFactory ve spolupráci s D Smack U Promotion. / Promoted by MeetFactory in cooperation with D Smack U Promotion.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top