Detail info
Close

SDK.EUROPE 2015 - PARTY WEEKEND

SDK.EUROPE 2015 - PARTY WEEKEND

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

V pátek 10. července se diváci mohou přijet podívat na unikátní souboj nejlepších světových tanečníků break dance a na koncert - nejlepší RAP SHOW na MORAVĚ, letos poprvé se zahraniční hvězdou – R. A. The Rugged Man z USA! Z české a slovenské scény vystoupí DJ Wich & LA4 s novým albem Panorama, Separ, Tafrob, Maniak a to celé završí velká after párty! (DJ Wich zahraje s velkou pravděpodobností exkluzivně i na party!)

Sobota 11. července od 14 hodin je naprostým vyvrcholením SDK! Tanečníky i diváky čeká totiž World Battle Tour Final, kde se proti sobě utkají ty nejlepší světové týmy street dance a ukážou i vlastní show na světové úrovni! Kromě českého týmu se soutěže zúčastní nejlepší tanečníci z Japonska, Číny, Francie, Taiwanu, Ruska, Itálie, USA, Kazachstánu, Polska, Slovenska, Itálie, Holandska, Německa, atd. Tanečníci z jednotlivých zemí předvedou porotě nejdříve svoje unikátní choreografie a 8 nejlepších se pak utká v battlech, ze kterého vyjde vítěz.

Díky mnoha lidem z různých států se vztahem k hip hopu a street dance je atmesféra na SDK naprosto ojedinělá - doporučujeme:))

Už od neděle 5. července probíhají v Jedovnicích u Brna každý den od 20.00 tzv. battly - finálové soutěže v různých tanečních stylech s bohatým doprovodným programem a párty až do ranních hodin, jaké jste ještě nezažili. Přespání je možné ve vlastním stanu v chráněné zóně areálu kempu Olšovec.

Více info www.sdkeurope.com  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top