Detail info
Close

SPOCK´S BEARD (USA)

SPOCK´S BEARD (USA)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prog-rocková skupina skvělých muzikantů, zřetelně ovlivněná artrockovými titány Yes, Genesis či Gentle Giant. Založena byla začátkem 90. let instrumentalisty a studiovými hráči, jejichž kvality a talent pravidelně využívají slavné osobnosti světového showbusinessu. Debutovali albem In the Light (1994), které bylo hudebními kritiky opěvováno jako prog-rockový počin desetiletí.
V březnu kvintetu vyšlo v pořadí dvanácté album The Oblivion Particle, které je také hlavním důvodem aktuálně plánovaného turné a koncertní premiéry v Brně!


SPOCK´S BEARD vystoupí ve složení:
Ryo Okumoto (klávesy, sbory) – spolupracoval s Philem Collinsem, Ericem Claptonem, Arethou Franklin, Barrym Whitem, Ericem Burdonem, Kitaro...
Dave Meros (basa, sbory, klávesy) - koncertoval a nahrával s Bobbym Kimballem (Toto), Simonem Phillipsem, Stevem Lukatherem, Glenem Hughesem, Ericem Burdonem (The Animals)...
Alan Morse (kytara, sbory) spolupracoval např. se Spencer Davis Band a jeho hra je též součástí mnohých filmových projektů. Z této oblasti je jistě zajímavá jeho spolupráce s Chuckem Norrisem.
Jimmy Keegan (bicí, sbory) - Carlos Santana - album Supernatural
Ted Leonard (zpěv, kytara) - původní zpěvák prog-rockerů Enchant ze San Francisca

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SPOCK´S BEARD (USA)
Top