Detail info
Close

MIGHTY SOUNDS WARM-UP: THE CREEPSHOW (Can)

MIGHTY SOUNDS WARM-UP: THE CREEPSHOW (Can)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MIGHTY SOUNDS WARM-UP No. 2
THE CREEPSHOW (CAN) + support

Druhý Mighty Sounds Warm Up pod taktovkou Creepshow 17. 5. v Rock Café!

Jelikož jsme zmiňovali, že rozehřívačka s Jaya the Cat a Elvis Jackson je první v pořadí, je jasné, že to není jediná party, která vám pomůže zkrátit čekání na červenec. Pokračujeme v naší narozeninové nadílce!

Creepshow Warm Up n. 2 s kanadskými Creepshow, který proběhne 17. května v pražském Rock Café bude jistojistě nejméně stejné velikosti jako první připravovaný večírek. Kapela se představila na posledním Mighty Sounds s velkým očekáváním poprvé s novou zpěvačkou a kytaristkou v jedné osobě Kendou, která rozhodně nezklamala a jakékoliv pochybnosti padly, když poprvé šáhla do strun a postavila se k mikrofonu. Obrovský kotel, který se pod podiem rozjel, tento fakt jen podtrhnul. Jsme proto rádi, že vám toto provotřídní psychobilly s příměsí melodického punku a pěkně ostrého ženského zpěvu můžeme znovu představit.

MIGHTY SOUNDS WARM-UP: JAYA THE CAT (Nl) / ELVIS JACKSON (Slo) 1.5.2014, Praha - Vstupenky / Tickets

MIGHTY SOUNDS 2014 11. - 13.7.2014, Letiště Čápův dvůr, Tábor - Vstupenky / Tickets

www.mightysounds.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture MIGHTY SOUNDS WARM-UP: THE CREEPSHOW (Can)
Top