Detail info
Close

KOSHEEN (UK)

KOSHEEN (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Populární bristolská drum´n´bass taneční formace
a doprovodná party s dj´s a lasershow


20:00-22:00 Djane Mejsi
22:00-00:00 KOSHEEN
00:00-02:00 DJ Live & DJ Fanny


Jedna z nejoblíbenějších tanečních formací již deset let pravidelně vystupuje v ČR a vytvořila si u nás silnou posluchačskou základnu. Účastní se jako jedna z hlavních hvězd všech našich největších letních festivalů, jako např. Colours of Ostrava, Open Air Festival, Semtex Culture, Vysmáté léto, Sázavafest atd.
Trio Kosheen tvoří producenti Markee Substance a Darren Decoder a zpěvačka Sian Evans. Jméno skupiny je kombinací japonských slov "starý" (古, 'ko') a "nový" (新, 'shin').
Jejich první album Resist (2001) se dostalo až na osmou příčku britské albové hitparády a skladby z něj se objevily i v počítačové hře FIFA od EA Sports, konkrétně Hide U a Catch, v herní sérii Nokia Game zase Harder.
Od té doby již Kosheen vydali další tři alba - 2003 Kokopelli (hit Swamp zazněl i v oblíbené kriminální sérii Kriminálka Las Vegas), 2007 Damage (jako první singl byl vybrán Overkill, jenž vyšel v březnu v EU a v srpnu v UK) a 2012 Independence.
Prvním hitsinglem tohoto čtvrtého studiového albe se stala skladba Get A New One. Dalšími songy jsou mimo jiné Sign, Waste, Spies, Addict, Harder They Fall, Shut U Out, Tightly nebo I Don't Need It.
http://www.moksha.co.uk/kosheen
KOSHEEN hudba: https://myspace.com/kosheen1
KOSHEEN videa: www.youtube.com/watch?v=uTNlHRx4riE&list=PLAC3DD1E0284C2561

Vstupenky můžete zakoupit a vytisknout též on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!

ZTP/P info

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top