Detail info
Close

Dhafer Youssef

Dhafer Youssef

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Dhafer Youssef: Birds Requiem

Tuniský hráč na oud, zpěvák a skladatel. Jeho poslední deska Birds Requiem je konstruována jako filmový soundtrack, ale zároveň je velmi osobním albem, který jej zachycuje ve zlomovém bodě. Youssef v nedávné době oslnil na festivalu Colours of Ostrava. Jeho takřka andělský zpěv je neopakovatelným zážitkem. Nyní se do Česka vrací v rámci podzimní série Echoes of JazzFestBrno 2016.

Dhafer Youssef se narodil 19. listopadu 1967 v Teboulbě a je potomkem skromné ​​rodiny z této rybářská vesnice a zároveň dalším z dlouhé řady muezzinů. Zvládnutí pěvecké techniky tak pro něj bylo rodinnou ctí a tradicí. Ve velmi raném věku jej dědeček přivedl k recitativům z Koránu. Dhafer tak postupně začal objevovat potenciál svého hlasu. S touhou prozkoumat nové horizonty opustil Dhafer Youssef rodnou vesnici, odešel do hlavního města a později do Rakouska. Ve Vídni se hudebně rozvinul a navíc se seznámil se správnými lidmi z oblasti jazzu i world music.

Slevy:

15 % pro držitele studentského průkazu ISIC, děti do 15 let, seniory nad 65 let a držitele průkazu ZTP/P
20 % pro studenty škol s hudebním zaměřením pro studenty vysokých škol s hudebním zaměřením (JAMU, FF MU Hudební věda, DAMU, PdF MU Hudební obory), studenty středních uměleckých škol (konzervatoře, Gymnázium Pavla Křížkovského)
zdarma

zdarma děti do 6 let bez nároku na vlastní sedadlo
INFO

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma na přístavek pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: vstupenky@jazzfestbrno.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Dhafer Youssef
picture Dhafer Youssef
picture Dhafer Youssef
picture Dhafer Youssef
Top