Detail info
Close

TRANCENATION - MARK SHERRY

TRANCENATION - MARK SHERRY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TRANCENATION - MARK SHERRY
Event Trancenation přiváží do Prahy jedno z nejzajímavějších jmen elektronické hudby. Tím není nikdo jiný než Mark Sherry, rodák z Glasgow, jenž je považován za nekorunovaného krále žánru tech-trance.
Skotsko vždy dodávalo na elektronickou taneční scénu kvalitní DJs a producenty a není divu, že odtud pochází i mistr svého oboru Mark Sherry. Tento hvězdný DJ se dnes těší čím dál větší popularitě a je velmi uznávaný i pro své studiové schopnosti.
Jeho neúprosná vášeň a úsilí jsou patrné jak v hudební produkci, tak i během živého vystupování. Jsou plná energie, nechybějí hutné bassy ani působivé melodie, je to dokonale vyvážená rovnováha mezi chytlavým trancem a temnějším klubovým technem.
Mark Sherry je také hojně vyhledávaným a vychvalovaným masteringovým inženýrem, je tak zodpovědný za finální zvuk nemalé části elektronické scény. A jeho vlastní vydavatelství Outburst Records a Techburst Records patří mezi úplnou špičku techno-trance labelů, přičemž on sám je již považován za vůdčí ikonu tohoto žánru.
Mark Sherry je DJ, který dokáže rozpoutat párty nevídaných rozměrů! Jeho vystoupení proběhne v sobotu 25. února 2023 v legendárním pražském klubu Radost FX. Bude to skvělá show, zde rozhodně nesmíte chybět!

Neváhejte a využijte limitované edice vstupenek za startovací ceny!
Vstupné: 250 Kč (startovací) / 350 Kč (od 24.01.2023) / 450 Kč (od 14.02.2023)
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
Slevy NE / bezbariérový přístup NE

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top