IL DIVO PŘIJEDOU V PŘÍŠTÍM ROCE OPĚT OVLÁDNOUT O2 ARENU

Naši největší koncertní halu - O2 arenu bezmála vyprodali hned při své české koncertní premiéře v roce 2012 a o dva roky později ji zaplnili znovu.
Il Divo – celosvětově nejúspešnější pop-operní kvartet přijede 30.května do Prahy znovu, vyzbrojen svými největšími hity i zbrusu novým albem, aby se pokusil v O2 areně o "hattrick".

Fanklubu Il Divo bude umožněn přednostní nákup vstupenek, který bude zahájen prostřednictvím webových stránek skupiny www.ildivo.com 25.listopadu v 10 hodin. Pro všechny další zájemce budou lístky k zakoupení v ceně od 1390 korun od 27.listopadu od 10 hodin výhradně v síti Ticketportal.

Amor & Pasion, které vyjde 27.listopadu, je v pořadí již sedmým a dosud nejambicióznější albem Il Divo. Ve spolupráci s kolumbijským producentem a mnohonásobným držitelem Latin Grammy Award – Julio Reyes Copellem kvartet tentokrát nahrál dvanáct, povětšinou notoricky známých, světových hitů či klasických melodií v temperamentním a svůdném latinsko-americkém rytmu.
Posluchači tak na albu naleznou např. píseň A Las Mujeres Que Yo Ame od Julia Iglesiase nebo Si Voy A Perderte z repertoáru Glorie Estefan. Z klasické hudby si do svého repertoáru Il Divo vypůjčili Beethovenovu Ódu na radost a do nového hávu oděli i zřejmě nejslavnější tango všech dob – píseň Por Una Cabeza, která byla složena v roce 1935 a zazněla jak ve filmu Schindlerův seznam, tak ve snímku Vůně ženy s Al Pacinem v hlavní roli.

"Pokud si myslíte, že je naše nové album Amor & Pasion plné skladeb, které doslova nutí k tanci, pak počkejte, až uvidíte naše turné! Bude to bouřlivý mix tanga, rumby, bolera, mamba a samozřejmě nových verzí našich standardů. Přijďte s námi strávit večer a nechte svá srdce zaplnit láskou a vášní", vyzývá za Il Divo jejich příznivce David Miller. A jeho kolega Sebastien Izambard dodává: "Když jsme ve studiu album nahrávali, pořád jsem měl chuť tančit. Každou z těch skladeb, co na desce jsou, doslova zbožňuju. A proto se těším, až s touhle neskutečnou hudbou vyrazíme na turné. Možná si konečně i zatančíme."

IL DIVO
Skupinu Il Divo, kterou tvoří Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin a David Miller, založil v roce 2003 anglický producent a hledač talentů Simon Cowell. Jen o rok později se na trhu objevilo jejich debutové stejnojmenné album, které prakticky přes noc katapultovalo Il Divo na vrcholky prodejních hitparád. Od té doby a s každou další nahrávkou, vliv a popularita Il Divo jen sílí. Do dnešního dne prodali na 30 miliónů alb, v padesáti případech stanula jejich deska na postu nejprodávanější nahrávky, ve 33 zemích získali celkem 160 zlatých a platinových desek a absolvovali čtyři obří světová turné.

Pražský koncert Il Divo pořádá NuCoast ve spolupráci s Vector management a Solo Agency.

Pro VIP MEET & GREET balíčky a kompletní info o turné navštivte www.ildivo.com

Top