DISNEY ON ICE - 25 LET LEDOVÉ FANTAZIE!

Velkolepá bruslařská show zavede diváky během jednoho ledového dobrodružství do čtyř vzdálených zemí!

19. a 20. 12. 2015, Tipsport Arena Praha (ČR)

19. a 20. 12. 2015 – Tipsport Arena Praha – Oslavte společně s myšákem Mickeym a myškou Minnie 25 let působení Disney on Ice v Evropě v jedinečném ledovém dobrodružství, které vás zavede do čtyř magických míst! Disney on Ice: 25 let ledové fantazie! vtáhne diváky do fantastického světa plného zábavy. Čtyři představení proběhnou 19. a 20. prosince v Tipsport Areně Praha.

Disney on Ice vás zve na nezapomenutelné prázdniny se všemi vašimi oblíbenými Disneyho postavičkami. Myšák Mickey, myška Minnie, Goofy, kačer Donald a Daisy vás provedou kouzelným světem Disneyho Lvího krále, Malé mořské víly a Petra Pana. Navštívíte také zimní říši jedné z nejúspěšnějších animovaných pohádek všech dob – Ledového království. Díky mezinárodnímu týmu oceňovaných bruslařů, vzrušující choreografii, Disneyho hudebním hitům i rock'n'rollové klasice zažije celá rodina úžasnou cestu do vzdálených krajin, aniž by opustila svá sedadla!

Tipsport Arena Praha zažije scény plné hudby a kouzel, představí čtyři jedinečné světy plné bouřlivých pirátů, karibských rytmů a dojemných okamžiků. Se Simbou, Timonem a Pumbou prozkoumají návštěvníci africkou divočinu, s Ariel proplují mořskou hlubinnou vodní říši a než odletí do Země Nezemě za Zvonilkou, procestují Londýn s Petrem Panem a Wendy. Nebude chybět ani cesta do Arendelle, kde diváci zažijí nevídaná dobrodružství s královskými sestrami Annou a Elsou, drsným horalem Kristoffem a oblíbeným obětavým sněhulákem Olafem.

„Je to mimořádná podívaná a rodinná dovolená prožitá během jednoho neuvěřitelného večera,“ říká producent Kenneth Feld, „opravdu budete mít pocit, že cestujete s Mickeym, Minnie a jejich přáteli.“

Lední revue 25 let ledové fantazie! vytvořil tým odborníků, kteří jsou oceňováni pro své schopnosti přivést pomocí pohybu a designu každý z Disneyho světů k životu.

    • Jerry Bilik (režie) – člen tvůrčího týmu pro 30 představení Disney on Ice; aranžoval hudbu pro nespočet seriálů, jako jsou Starsky a Hutch a Charlieho andílci; hudební koordinátor pro The 31st Annual Emmy® Awards
      • Patty Vincent (režie – Ledové království) – režírovala nespočet ledních revue a pódiových představení Feld Entertainment, mj. Disney On Ice presents Rockin’ Ever After, Dare to Dream a Treasure Trove. Kariéru u Feld Entertainment začínala před 31 lety jako bruslařka a postupně se vypracovala na pozici Character Development Director pro všechny představení z produkce Disney on Ice. Ve své roli vymýšlí jednotlivé scény, pohyby postav a jejich kompletní animace pro jednotlivá lední revue. Dále pak působí na pozici co-director projektů Playhouse Disney Live! a High School Musical Summer Celebration.
        • Cindy Stuart (choreografie) – čtyřnásobně nominovaná na cenu Choreograf roku profesionální bruslařskou asociací a také nominovaná na cenu Sonja Henie 2014; na mnoha projektech spolupracovala s olympijským medailistou Robinem Cousinsem; pracovala na choreografii pro americkou šampionku Gracie Gold, bronzovou medailistku Mirai Nagasu, světové a olympijské vítěze Xue Shen a Hongbo Zhao a také podporovala olympijské vítěze Jamieho Salé a Davida Pelletiera; spolupodílela se na choreografiích pro řadu produkcí Disney on Ice , mj. Disney On Ice presents Frozen.
          • The Late Robert Smith (scénograf) – k jeho divadelním realizacím patří např. Hair v r. 2001 ve Wandsworth Theater, světová premiéra Bingo, oceňovaný muzikál v Los Angeles Stephen Sondheim’s Assassins and Dorian. K jeho filmovým počinům patří Session Man (vítěz Oscara) a Contact (nominace na Oscara).
            • Arthur Boccia (kostýmy) – pracoval 14 sezón jako hlavní asistent zesnulého Dona Footeho, návrháře pro Ringling Bros. and Barnum & Bailey®; má zkušenosti z práce na Broadwayi (např. Pal Joey), filmu i televize. Vytvořil kostýmy pro 10 představení Disney on Ice.
              • Patrick Dierson (světelný design) – podílel se např. na MTV Video Music Awards a světové tour Shakiry; nominován na Emmy Awards za svou práci na September 11th; hudební telethon America: A Tribute to Heroes.


O FELD ENTERTAINMENT

Feld Entertainment je jedna z vedoucích společností pořádajících živá rodinná vystoupení, která vždy potěší duše všech diváků a zanechají tak nesmazatelné vzpomínky pro každého z 30 milionů návštěvníků každý rok. Produkce Feld Entertainment se objevila ve více než 70 zemích na 6 kontinentech se svými show jako Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz®, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! a Marvel Universe LIVE! Více info na www.feldentertainment.com.

Top