R3hab na Only Open Air Festivalu v Praze

Calvin Harris - Only Open Air Festival 2014

Calvin Harris – Only Open Air Festival
08. 08. 2014, 17:00 – 05:00
Incheba Expo Praha
Calvin Harris, R3hab...

>>>VSTUPENKY ZAKOUPÍTE ZDE<<<

O tom, že první ročník Only Open Air Festivalu v Praze bude vyšperkován i dalšími hvězdami současné EDM, už teď není pochyb. Headlinera Calvina Harrise doplní holandský DJ a producent R3HAB, který patří už několik let k prominentním velvyslancům tvrdého holandského zvuku na největších tanečních festivalech světa.
Jméno R3HAB se začalo v souvislosti s DJingem vyslovovat v roce 2008, kdy vydal společnou skladbu s Hardwellem (Mrkrstft). V tomto roce to byla ještě doslova spolupráce ze školních lavic. Oba navštěvovali stejnou školu a dokonce bydleli jen pár bloků od sebe.
R3hab už v té době zakódoval ve svém uměleckém jméně i to, co mu půjde v budoucnu opravdu mistrovsky – R3mixy. R3hab je podepsán pod velkým množstvím kvalitních remixů, jejichž výrobní kadence čítá v některých letech i 3 skladby do měsíce. Vedle toho se samozřejmě věnoval ještě vlastní původní produkci. Jeho seznam remixů čítá největší jména popové a taneční scény jako např. Lady Gaga, David Guetta, Kate Perry, LMFAO, Pitbull, Rihanna, Madonna, Afrojack, Example, No Doubt, Cher a samozřejmě se zde několikrát objevuje i Calvin Harris, se kterým se pojí i dle jeho slov nejoblíbenější remix, skladba We’ll be coming back. 

První návštěva České republiky se určitě neobejde bez jeho aktuálních hitů:
R3hab: Samurai:
http://youtu.be/zSguPHYRi9M
R3hab, Bassjackers: Raise Your Hands:
http://youtu.be/fAUpBFLki54
R3hab, Nervo, Ummet Ozcan: Revolution:
http://youtu.be/TWwIztjs29Y
R3hab, Deorro – Flashlight:
http://youtu.be/y8KA4wp19XE

http://www.djr3hab.com

R3hab vystoupí, stejně tak jako Calvin Harris, v denní části festivalu. Více o festivalu OAF ZDE.
Vstupenky zakoupíte exkluzivně v síti Ticketportal ZDE.
Pořádá Celebration.

Top