Disney on Ice opět v ČR!

Vstupenky na lední revue Disney on Ice – Mickey &  Minnie´s Amazing Journey jsou právě v prodeji!

Lední revue Disney on Ice – Mickey & Minnie’s Amazing Journey zavede diváky na cestu plnou zábavy a dobrodružství. Společně s Mickey a Minnie navštíví okouzlující svět Disneyho příběhů se všemi známými postavičkami jako je Malá mořská víla, Lví král, Lilo a Stich a Peter Pan. 

 

Před vánočními svátky bude možno shlédnout tuto velkolepou show v ČR v PRAZE v Tesla Aréně a v OSTRAVA v ČEZ Aréně!


Ostrava, ČEZ Aréna
Středa 16.12.2009 v 15:00 a 18:30

PRAHA, TESLA Aréna (HC Sparta)
Sobota 19.12.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00
Neděle 20.12.2009 v 10:00, 14:00 a 18:00

Mickey, Minnie, Donald a Goofy si už sbalili své kufry a vydávají se na cestu, která přenese diváky ze svých míst přímo do kouzelného světa Disneyho přátel. Společně navštíví kamarády Lilo a Stiche, kteří tančí hula hula na Havaji, Simbu a Nalu jak se prohánějí a dovádějí v africké džungli, mořskou vílu Ariel a Sebastiana jak prožívají vodní dobrodružství ve svém podmořském království a Petra Pana a Zvonilku vznášející se po hvězdném nebi.

V této velkolepé lední revue Disney On Ice – Mickey and Minnie´s Amazing Journey se představí team nejlepších vítězných krasobruslařů v úchvatně zpracované a energické choreografii, ve scéně plné barev, která přesně charakterizuje tyto čtyři rozdílné světy Disneyho příběhů. Diváci budou moci prožít tuto napínavou cestu a show plnou kouzel a hudby společně s Mickey a Minnie!

Disney on Ice – Mickey & Minnie’s Amazing Journey zavede diváky na cestu plnou zábavy a dobrodružství. Společně s Mickey a Minnie navštíví okouzlující svět Disneyho příběhů se všemi známými postavičkami jako je Malá mořská víla, Lví král, Lilo a Stich a Peter Pan.

Aréna bude plná hudby a kouzel v každé scéně. Představí se okouzlující podmořský svět s mořskou vílou Ariel a Sebastianem, dobrodružná africká džungle se Simbou a Nalou, havajské pláže s Lilo a Stichem a starý Londýn s Petrem Panem a Zvonilkou.

Jak říká producent Kenneth Feld: „ Je to velkolepá podívaná pro celou rodinu a diváci budou mít pocit, jako kdyby opravdu s Mickey, Minnie a jejich dalšími přáteli společně cestovali a prožívali tak všechna jejich dobrodružství.“

V této lední revue se představí team těch nejlepších vítězných krasobruslařů v úchvatně zpracované choreografii. Celou show bude doprovázet skvělá hudba v podobě  Disneyho hitů a Rock and Rollové klasiky.

Právě neobvyklý mix hudby inspiroval Cindy Stuart k zajímavé choreografii. V bouřlivém pirátském tanci námořníků kapitána Hooka propojila bruslení s prvky z filmové předlohy. Naopak klasického bruslení využila ve scéně surfového duetu Davida a Nani nebo ve scéně kdy princ Erik společně s Arielou tančí něžné pas de deux.

„Představní není pouze cesta Disneyho příběhy, ale je to především cesta plná zážitků, emocí a zábavy.“ Říká o show režisér Jerry Bilik. „Při rozdováděném skotačení se Sebastianem, Simbou a Stichem, nebo při dech beroucím dobrodružstvím Petra Pana, diváci zažijí plno vzrušení a společného přátelství.“

Autor kostýmů Artur Boccia vytvořil originální vzhled pro všechny účinkující. Disneyho postavičky tak mění v průběhu celé své cesty převleky od pyžama až po slaměné sukénky.

Náladu celé show umocňuje skvěle zpracované osvětlení Patricka Diersona. Pomocí světel vytvořil zamlženou londýnskou oblohu, která je vidět skrz okno dětského pokoje u Darlingů, atmosféru tajuplného lesa z Petra Pana, magický podmořský svět víly Ariel i scénu jak Lilo a Stich surfují a dovádějí v tropickém slunci.

Scénu celé show vytvořil Robert Smith, který využil nejenom celé ledové plochy, ale i veškerého prostoru, který aréna nabízí. Diváci tak budou moci shlédnout havajský domeček Lily umístění přímo na kluzišti i Stichovu vesmírnou planetu houpající se u stropu arény. Rozdovádění námořníci Kapitána Hooka se přeplaví přes kluziště na ohromné pirátské lodi a mořské víly, dcery krále Tritona, se zase na scénu vynoří z monstrózních mořských mušlí.

Více informací o Disney on Ice na www.disneyonice.com
Předprodej vstupenek byl zahájen!

Top