CLASH OF THE TITANS - European Tour

16.4.2013 21:30 (Út)
Radost FX Club
Bělehradská 120, Praha 2
Bližší info a vstupenky
na CLASH OF THE TITANS - European Tour   ZDE

Prahu čeká v úterý 16. dubna opravdu silný zážitek, protože do Radosti FX přijedou hned dvě legendární formace hip hopové historie. J-Ro, Tash, E-Switt, Planet Asia, Rasco a nejen tyto osobnosti vystoupí v rámci Clash Of Titans tour.
The Alkaholiks  sice zanikli už v roce 2006, ale znovu se sešli právě kvůli zmíněné tour. Obě formace před pár dny vyprodaly bratislavský koncert a nyní míří se svou živelnou show do stověžaté matičky měst.
The Alkoholiks vždy střežili jedno z největších tajemství k úspěchu: Lyričtí akrobaté sice nikdy nedostali od kritiků i komerční sféry podporu, kterou by si zasloužili. V devadesátých letech si získaly uznání díky veselému anarchy, party oslavujícímu pojetí hip hopu, což byla ve své době nezvyklá alternativa k temnému gangsta rapu.
Cali Agents není také třeba dlouze představovat a jejich člen Rasco v Čechách zdomácněl a spolupracoval kromě DJe Wiche či Nironica i s dalšími jmény domácí scény.
Jednotliví členové obou kapel a formace samy, mají na svém kontě nespočet spoluprácí s těmi největšími velikány hip hopu. Za všechny jmenujme třeba Ol 'Dirty Bastard, NAS, Diamond D, LL Cool J., Xzibit a mnoho dalších. Během koncertu budeš mít možnost ochutnat z jejich novější tvorby, ale určitě dojde i na klasické hitovky z let devadesátých.

Čerstvou novinkou jsou i jména předskokanů. Těmi bude úspěšná dvojka z Ty Nikdy labelu - Rest & DJ Fatte, ti jsou jedním z nejrespektovanějších jmen současnosti a zaručeně bez problemů rozehřejí klub před nástupem hlavních hvězd.

Je bez debat, že právě 16. dubna máte možná poslední možnost vidět Tha Alkaholiks živě, obzvláště ve spojení s Cali Agents! Dveře klubu se otevřou v devět hodin a zábava bude pokračovat I po skončení živých vystoupení až do rána!

Top