ZMĚNA: SABATON (Swe): Swedish Empire Tour 9.3.2013 20:00 Šeříkovka, Plzeň

ZMĚNA:
Koncert SABATON (Swe): Swedish Empire Tour v termínu
9.3.2013 od 20:00, Šeříkovka, Šeříková 13, Plzeň se z kapacitních důvodů přesouvá na jiné místo do větších prostor, termín zůstává beze změny.

Nové místo konání: KD PEKLO, Pobřežní 10, Plzeň
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat, vstupné se nevrací.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

POZOR! Změna místa konání koncertu SABATON v PLZNI! Pro velký zájem přesunuto do Pekla!

Jarní koncert švédských metalových bojovníků SABATON, Švýcarů ELUVEITIE a Maďarů WISDOM v rámci jejich Swedish Empire Tour 2013 v PLZNI, plánovaný na 9. 3. 2013 do klubu KD Šeříkovka opět hlásí vyprodáno! SABATON jedou jako dobře namazaný válečný stroj, a tak pro ohromný zájem o vstupenky, přesouváme tento koncert do větších prostor sálu PEKLO v PLZNI! Vstupenky zůstávají v platnosti a jejich předprodej běží dále! Ani tento sál však není obrovský, a tak s nákupem vstupenek raději dlouho neváhejte!
Vstupenky jsou k dostání ve všech obvyklých předprodejích, objednávejte také zde.

ATTENTION! Change of the venue in PILSEN of SABATON concert!  Because of the big interest in tickets the new, bigger venue is PEKLO!

Spring concert of Swedish metal warriors SABATON, Swiss band ELUVEITIE and Hungarians WISDOM on their Swedish Empire Tour 2013 in PILSEN, scheduled for 9. 3. 2013 to KD Šeříkovka club again announces sold out! SABATON works like a well-oiled war machine, and so for the huge interest in tickets, is this concert moved into larger venue in PILSEN called PEKLO! Tickets remain valid and the presale runs on! Even this venue is not very huge, so do not hesitate to buy tickets for a long time! 
Tickets are available at all usual ticket offices, orders here as well.

Top