Detail info
Close

Divadlo Palace

Divadlo Palace

Adresa: Václavské náměstí 819/43, Praha 1-Nové Město Navigovat

Vstupenky

středa
10
dub. 2024
19:00
úterý
23
dub. 2024
19:00
čtvrtek
23
kvě. 2024
19:00
čtvrtek
6
čvn 2024
19:00

Popis

Divadlo Palace se nachází přímo v centru Prahy na Václavském náměstí v pasáži Jalta. Své působení zahájilo 4. dubna 2006 premiérou černodivadelního představení Frankenstein. Od září 2006 zde začala působit agentura AP-Prosper a od září 2013 společnost mithea s.r.o.. Ty přinesly na repertoár své divácky úspěšné tituly, které se mohou pochlubit výjimečným hereckým obsazením. Pod jednou střechou se tady setkává skutečná herecká elita.

Adresa, na které se Divadlo Palace nachází, má dlouholetou kulturní tradici. Po celá desetiletí bylo v prostorách dnešního Divadla Palace jedno z nejznámějších kin na Václavském náměstí, kino Jalta. V září roku 1991 tu mělo svou první premiéru Divadlo Jiřího Grossmanna, po němž Divadlo Palace přebírá pomyslnou štafetu.

Hned v prvních letech své existence prošlo Divadlo Palace rozsáhlou rekonstrukcí od technického zázemí, až po zcela novou vzduchotechniku. Pochlubit se může také i novým zázemím pro diváky (jeviště, hlediště, toalety). Samozřejmostí je i bezbariérový přístup do divadla.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Divadlo Palace
picture Divadlo Palace
picture Divadlo Palace

Na mapě

google maps
Top