Detail info
Close

ROYAL

ROYAL

Adresa: Vinohradská 48, Praha 2-Vinohrady Navigovat

Vstupenky

sobota
11
kvě. 2024
19:30

Popis

Divadlo Royal je stylový multikulturní prostor v centru Prahy. Biograf založil v roce 1929 Emanuel Maceška a pojal ho jako největší a nejmodernější kino v Praze. Původně nesl prostor jméno po svém zakladateli, později se ale změnil na Illusion. Po peripetiích s II. světovou válkou, komunistickým režimem a následným navrácením majetku rodině Maceškovým, se unikátního prostoru ujal Francouz Jean-Christophe Gramont. Citlivou rekonstrukcí se mu podařilo zachovat jedinečné vybavení, včetně detailů, a tím tak dal prostoru neopakovatelnou prvorepublikovou atmosféru. V červenci roku 2014 slavnostně otevřel Divadlo Royal, které se stalo jedním z nejlépe prosperujících míst v centru Prahy. Royal uvádí pravidelně filmové premiéry, koncerty, kabarety, jedinečné party i firemní eventy a večírky.

Chcete-li si z Prahy přivézt nezapomenutelný zážitek, navštivte Royal, jedinečný kulturní prostor, který v sobě snoubí noblesní atmosféru 20. let a bohatý večerní program. Tomu vévodí pravidelné show pražského souboru Prague Bourlesque. Divadelně taneční představení okouzlujících českých burlesek se vám vryjí do paměti svojí rozverností a originalitou, která láká diváky z celého světa, ale též jedinečnými kostýmy, které vznikají ve spolupráci s předními českými návrháři. Není náhodou, že díky souboru Prague Burlesque a jeho profesionalitě se Praha zařadila mezi světové burleskní metropole, jako je Londýn, New York nebo Berlín. Program Royalu dále zahrnuje koncerty, divadelní představení, filmové projekce a výstavy, a proto si v něm jistě každý najde představení, které je mu nejbližší. Vytříbený program však není to jediné, čím vás Royal okouzlí. Navštívíte-li Royal, bezprostředně po vstupu na vás dýchne atmosféra 20. let, která vás přenese do doby První republiky, zlatého věku českého národa.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ROYAL
picture ROYAL
picture ROYAL
picture ROYAL

Na mapě

google maps
Top