Detail info
Close

SK Slavia Praha - permanentky 2018/2019

SK Slavia Praha - permanentky 2018/2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Permanentní vstupenky na druhou část ligové sezóny jsou v prodeji! V ceně jsou zahrnuty vstupy na všechna zbývající domácí ligová utkání základní i nadstavbové části, domácí zápasy MOL Cupu (neplatí na finále MOL Cupu), vybraná přípravná utkání, domácí zápasy juniorky a žen, utkání ženské Ligy mistryň. Všichni permanentkáři budou zvýhodněni v zápasech evropských pohárů a budou mít předkupní právo na nákup dalších vstupenek uktání domácí ligy a samozřejmě evropské poháry.

Na permanentní vstupenku je možné získat slevu 10 % při nákupu v kamenné prodejně fanshopu. Majitelé permanentky do sektoru Rodiče a děti mají ve fanshopu slevu 15 % na všechny dětské suvenýry a oblečení.

Slevu 10 % můžete získat i v prodejně Knihy Dobrovský v Nákupním centru Eden.

Při nákupu permanentky můžete získat zpět část peněz v našem Slavia Cashback programu. Permanentka zároveň slouží po registraci jako cashback karta, se kterou můžete získat výhody u partnerů programu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top