Detail info
Close

THE BACKWARDS – Beatles revival

THE BACKWARDS – Beatles revival

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

THE BACKWARDS - Beatles revival v novém programu „Love songs“

Koncert populární Beatles revivalové kapely, která do Zlína přiveze zbrusu nový program! Bude jedním z koncertů podzimního turné, které kapela absolvuje po celé České republice a Slovensku. Na koncertech letošního turné zazní průřez milostnými hity kapely Beatles, písně veselé i melancholické, rychlé i pomalé, pro všechny zamilované, ale nejenom pro ně… The Backwards za svoji více než dvacetiletou kariéru nastudovali přes 100 písní Beatles. Přijďte se přesvědčit o tom, které z nich považují za nejvíce „Love Songs“.

Největším úspěchem čtveřice je dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Kapela absolvuje ročně mnoho koncertů, vystoupení na veřejných i soukromých akcích různého charakteru. Účinkovali také v hudebně - zábavných pořadech všech našich i slovenských televizí. Své hudební vzory s úspěchem ztvárnili v muzikálových a hudebně-dramatických projektech na scénách Divadla Spirála v Praze, Nové scény v Bratislavě a Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. V srpnu roku 2007 kapela dobyla další metu - několikrát vystoupila v Liverpoolu v slavném Cavern clubu, kolébce Beatles. Hráli také v rádiu BBC Merseyside, navštívili místa spojené s historií Beatles a potkali se s lidmi, kteří pamatují éru největší a nejslavnější legendy v dějinách světové popmusic. Tradicí se stalo každoroční podzimní turné po České republice.

Backwards přistupují k hudbě Beatles s respektem, úctou a snahou nejenom o kopírování hudebních postupů svých slavných vzorů. Neméně důležitý je pro ně také image, look, souhra a produkce, vedoucí k výsledku, který přesvědčí i nejkritičtějšího fanouška.

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top