Detail info
Close

Papa Roach (US)

Papa Roach (US)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Další rocková pecka v Olomouci! Američtí Papa Roach – jedna z nejlepších koncertních kapel, vrchol současné nu metalové hudby. V rámci srpnového festivalového výjezdu do Evropy se kapela zastaví i u nás a odehraje novinky z aktuálního alba Crooked Teeth i starší hity!

Vzpomínáte na nu-metalovou hymnu Last Resort či singly She Loves Me Not, Forever, Getting Away With Murder, To Be Loved, Burn...? Zažijte strhující koncert Papa Roach v Korunní pevnůstce.

Kapela hraje ve složení: Jacoby Shaddix - zpěv, Jerry Horton - kytara, Tobin Esperance - baskytara, Tony Palermo - bicí.

Za svou pětadvacetiletou kariéru prodala čtyřčlenná americká parta po celém světě více než deset milionů desek, jejich pravděpodobně nejznámější album Infest bylo ve Spojených státech třikrát platinové, platinová byla i deska Getting Away with Murder, můžou se pochlubit i nominací na Grammy. Muzika těchto „dříčů“ z Kalifornie nikdy nesklouzla k popově kýčovitým rockovým popěvkům. Pořád je to poctivý a pořádně našlapaný rock, ale zároveň s parádní melodickou linkou. Na jejich bezchybný koncertní výkon se navíc dá spolehnout. Vždycky předvedou skvělou show, během níž jsou schopní výborně namixovat starší hity a novinky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top