Detail info
Close

Alba Heredia / Alba Molina

Alba Heredia / Alba Molina

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Festival Ibérica ukáže špičkové flamenko v podání půvabných Španělek

Festival iberoamerické kultury Ibérica opět roztančí a provoní Brno. Jeho vrcholem bude galavečer na nádvoří Špilberku, kde se návštěvníci mohou 29. června těšit na vynikající delikatesy, a především na vystoupení charismatické tanečnice Alby Heredii a zpěvačky Alby Moliny.

Jedenadvacetiletá Alba Heredia na čtrnáctý ročník festivalu Ibérica přiváží svůj nejnovější projekt „EN ESTADO PURO“, který je poctou ryzímu granadskému flamenku. „Alba se zde obrací k tradici předků ve vášnivém tanečním projevu. Hudební doprovod je působivý svou čistotou. Jen obnažený hlas dvou flamenkových cantaorů a kytara doprovázené virtuózními palmas či luskáním prstů,“ přibližuje dramaturg festivalu Petr Vít.

Zpěvačka Alba Molina, ve své tvorbě propojuje různé vlivy od popu, bolera, brazilských a karibských rytmů, jazz až po flamenko. Na Ibérice představí desku "Alba Molina canta a Lole y Manuel", která je poctou jejím rodičům, flamenkovým ikonám Lole a Manuelovi. Jak sama říká, je to nejspíš „nejflamenkovější“ album, které kdy udělala a také bezpochyby nejvíce upřímná a nejosobnější deska v její kariéře.

Neodmyslitelnou součástí festivalu jsou tvůrčí dílny a pestrý doprovodný program. Podrobnosti najdete na webu iberica.cz.

INFO
• Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma na přístavek
• pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
• rezervace vstupenek ZTP/P: vstupenky@jazzfestbrno.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Alba Heredia / Alba Molina
Top