Detail info
Close

Léčivé divadlo - Satori

Léčivé divadlo - Satori

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Léčivé divadlo Gabriely Filippi uvede prožitkové, transformační představení SATORI
Spojení hudby, slova tance, meditace ve společné řeči, která promlouvá až do ticha lidské duše, kde probouzí vibrace touhy po poznání a propojuje naše smysly. Představení inspirované českými mystiky Mílou a Eduardem Tomášovými, Fráňou Drtikolem. Zazní jejich prožitky satori-samádhi-setkání s Bohem.
Představení Satori sestává ze čtyř částí:
1. část Stvoření
Zrození světa, zrození člověka v meditačním, hudebním naladění ve velkolepé hudbě vesmíru.
2. část Mládí
Prožitky samádhi vyjádřené poselstvím mystičky Míly Tomášové ve verších i ve vzpomínkách malé dívky. Dospívání dívky v ženu vyjádřené tancem, zpěvem a verši, kdy se malá dívenka potkává se svým allter egem, svou dospělou podobou-matkou.
3. část Zralost
Český mystik, fotograf a umělec Fráňa Drtikol zanechal svůj ryzí odkaz duchovního učitele ve svých zápiscích. Slavné Drtikolovo Satori "Ten, večer, když to přišlo..." je zpracováno jazzovým pianem, autentickým uměleckým přednesem a vůní doutníků. V ateliéru umělce ožívají jeho múzy a vystupují z oživlých fotografiích v taneční expresi, kterou prožíval se svou ženou, slavnou tanečníci Ervínou.
4. část Poselství
"Není trvalého štěstí v žádném předmětu světa, v žádné druhé osobě a v žádné jiné věci, je v nás, v Bohu, v absolutním Já jsem," Eduard Tomáš. V závěrečné části, v řízené meditaci diváci prožijí mimořádný zážitek, setkání se sebou, se svou božskou podstatou. Vyladěním jedné mysli má velký vliv na vyladění všech myslí. Účinkují:
Slovo a meditace: Gabriela Filippi

Barbora Plachá-harfa, Patrik Kee- zpěv .
Tanec a slovo: Sofie Karochová Filippi 1. část - představení (cca 1 hod. 15 min)

15 min přestávka - možnost nákupu CD, audio knih a meditačních CD
2. část večera: povídání Gabriely s jejím hostem (cca 1 hodinu)
Host: PhDr Marta Foučková, psycholožka, regresní terapeutka, spisovatelka

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top