Detail info
Close

TURBO a KERN

TURBO a KERN

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Dvojkoncert českých legend v Brně!

Čtvrtek 21.listopadu 2019 v brněnském Sono Centru bude patřit příznivcům české rockové muziky. Vystoupí zde totiž dvě léty prověřené skupiny – Turbo a Kern. Do Sono Centra se vracejí po velkém úspěchu na podzim 2018, na němž Kerni oslavili 40 let své existence.
Kapely se na české hudební scéně pohybují od počátku 80. let a jejich tvorbu ovlivnili poprockoví velikáni té doby. V Brně odehrají strhující koncerty, na nichž nebudou chybět všechny největší hity obou skupin.

Skupina Turbo v současnosti vystupuje s mírně obměněným playlistem, v němž ale nemohou chybět nesmrtelné stálice typu Láska z pasáží, Díky já jdu dál, Hráč a Chtěl jsem mít.

Pro pětičlennou formaci Kern byl rok 2018, jak jsme již zmínili, rokem jubilejním. Při této příležitosti napsal na kapelním webu Sláva, služebně nejstarší člen Kernu: „Z toho titulu jsme se rozhodli pro vydání "nového" CD. Ty úvozovky proto, že na něm nebudou nové věci (snad kromě jedné výjimky), ale takový letmý výběr z tvorby kapely za těch XL roků. Lidově řečeno nově nahraný "starý dobrý vály". Chceme tím vzdát hold všem muzikantům, kteří v kapele působili, a to nejen v dobách její slávy, ale i v nelehkých dobách prapočátků, neboť každý z nich zanechal v kapele kus svého života a někteří i otisk své duše.“

Nenechte si ujít tento večer plný známých písní těchto populárních kapel!

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma pro vozíčkáře místa vyhrazena
rezervace vstupenek ZTP/P - rezervace@ticketportal.cz
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture TURBO a KERN
picture TURBO a KERN
Top