Detail info
Close

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

RUKOJMÍ BEZ RIZIKA

Datum: 7. srpna 2024
Místo: Letní scéna Harfa (OC Galerie Harfa)
Adresa: Českomoravská 2420/15a, Praha 9-Vysočany

Vstupenky

středa
7
srp. 2024
20:00
RUKOJMÍ BEZ RIZIKA
LETNÍ SCÉNA HARFA 2024

Informace o akci

Rukojmí bez rizika

Francouzská komedie s kriminální příchutí


Marc je ženami obdivovaný spisovatel románů červené knihovny, ale delší dobu již nemá o čem psát. Usoudí, že se nachází v bezvýchodné životní situaci, a tak se rozhodne spáchat sebevraždu. Překvapí ho však letitý přítel Luc, který se už také kdysi pokusil zabít, když ho opustila žena, a teď chce učinit totéž, protože se k němu vrátila.

Sebevražedné plány jim překazí trojice prchajících amatérských lupičů s pytlem plným peněz. Vtrhnou do bytu, sebevrahy si vezmou za rukojmí a vyhrožují, že je zabijí. Přestože je to právě to, co si Marc s Lucem nejvíce přejí, při pohledu na plný pytel bankovek dostávají znovu chuť do života.

Tvůrčí fantazie se tak Marcovi vrací právě včas. Lupičské trio potřebuje plán a za dveřmi je policie. Máte se na co těšit!

Komedie slavného francouzského autora je skutečnou lahůdkou z jeho divácky oblíbených inscenací (např. Monsieur Amédée).


Hrají: Václav Vydra, Jan Šťastný, Jana Boušková / Jana Malá / Marcela Peňázová, Martin Davídek / Martin Zahálka, Lenka Zahradnická / Barbora Šťastná Petrová / Kateřina Petrová, František Skopal / Martin Zahálka ml.

Autor: Alain Reynaud Fourton, Režie: Jan Novák

Žánr: činohra, Délka: 120 min. (včetně 20 min. přestávky)

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top