Detail info
Close

SOEN Memorial tour 2024

SOEN Memorial tour 2024

Datum: 29. října 2024
Místo: Masters of Rock Café
Adresa: Tyršovo nábřeží 5497, Zlín

Vstupenky

úterý
29
říj. 2024
19:00
SOEN Memorial tour 2024

Informace o akci

Počátky švédské prog-metalové skupiny Soen sahají do roku 2004, ale první zvuková nahrávka Fraccions vznikla až o šest let později. Kritikou oceňované debutové album Cognitive vyšlo v roce 2012 a bubeník Martin Lopez se o skladbách na albu vyjádřil velmi stručně jako o „melodických, těžkých a komplexních“. Soen se od počátku nevyhýbali hledání vlastního hudebního výrazu a zkoumání jeho hranic. Cognitive znělo jako těžký progresivní metal, zatímco na Tellurian (2014) Soen volněji překračovali žánrové hranice a třetí deska Lykaia se lyricky uzavřela do konceptuálního vyprávění.
Album Imperial (2021) produkoval Iñaki Marconi s kapelou, mixoval a masteroval Kane Churko, který spolupracoval například s Ozzym Osbournem nebo Bobem Dylanem. Nejnovější počin Memorial (2023) – opasal na stránkach Metalopolis Noisy slovy: „Album, které rozvíjí a dál rozpracovává údernost i vstřícnou melodičnost předchozí desky ‚Imperial‘. A díky svým kvalitám musí přinést spoustu radosti svým posluchačům.“
Video:
SOEN - Sincere (Official Audio) (youtube.com)
SOEN - Unbreakable (Official Video) (youtube.com)

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture SOEN Memorial tour 2024

Na mapě

google maps
Top