Detail info
Close

M. Janková, B. M. Willi: Na křídlech zpěvu

Barbara Maria Willi uvádí…
M. Janková, B. M. Willi: Na křídlech zpěvu

Datum: 8. listopadu 2024
Místo: Konvent Milosrdných bratří
Adresa: Vídeňská 228/7, Brno

Vstupenky

pátek
8
lis. 2024
19:00
M. Janková, B. M. Willi: Na křídlech zpěvu

Informace o akci

Martina Janková / soprán
Barbara Maria Willi / kladívkový klavír

Na křídlech zpěvu
Martina Janková je jednou z nejvýznamnějších sopranistek současnosti. Její průzračný hlas je jako stvořený pro oživení skvostného repertoáru mozartovské éry. Program představí mimo jiné i několik písní ze sbírek Moravského zemského muzea a vídeňské Albertiny. Novým akcentem je zařazení písní Franze Schuberta, které svojí lyričností a introvertním charakterem rezonují s naším kulturním prostorem. Moudrá slova a temperamentní podání slibují večer, který dokáže léčit stresy.

Program:
J. Rösler, J. Haydn, W. A. Mozart, L. Koželuh, F. Schubert

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info: 
slevy pro seniory ve věku 65 let a více, pro studenty (nutný studijní průkaz opatřený fotografií nebo karta ISIC), pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz (zvolit v nákupním košíku), nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným dokumentem / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře a jinak handicapované návštěvníky NE

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top