Detail info
Close

T. Prechal, P. Mašlaň, B. M. Willi: Od Bacha k BMW

Barbara Maria Willi uvádí…
T. Prechal, P. Mašlaň, B. M. Willi: Od Bacha k BMW

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Thomas Prechal / violoncello
Petr Mašlaň / barokní violoncello
Barbara Maria Willi / cembalo

Od Bacha k BMW
Thomas Prechal má moravské kořeny, v současné době ale působí v Paříži a Den Haagu. Mladý interpret není jen stylově všestranným violoncellistou, nýbrž také skladatelem, aranžérem moravské lidové hudby a improvizátorem. Spojení Thomase, barokního cellisty Petra Mašlaně a Barbary Marie Willi u cembala slibuje program plný překvapení, barev a procházek mezi barokem a současností.

Program:
J. S. Bach, J. A. Krafft, T. Prechal, B. M. Willi

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info: 
slevy pro seniory ve věku 65 let a více, pro studenty (nutný studijní průkaz opatřený fotografií nebo karta ISIC), pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz (zvolit v nákupním košíku), nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným dokumentem / bezbariérový přístup ANO / zvláštní sektor či umístění pro vozíčkáře a jinak handicapované návštěvníky NE

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top