Detail info
Close

Kocour v botách - Jiří Teml

Národní divadlo Brno
Kocour v botách - Jiří Teml

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Že kočky na jeviště nepatří? To vůbec není pravda, obzvlášť když jde o kocoura, co nosí boty a učí se francouzsky. A může vás vzít s sebou na dobrodružný výlet do světa opery!

V jednom domě na Žižkově bydlel Kocour. A taky plno myší. Kocour ale myši neměl rád a nechtělo se mu je chytat, vždyť číst knížky a učit se francouzsky je mnohem lepší zábava. Myši z toho měly radost, ale domovnici se to pranic nezamlouvalo a tak šup s milým kocourem na ulici, ať si hledá štěstí jinde. Ve stejném domě byla ševcovská díla. Jako učeň tu pracoval František, jenže ten taky raději než šití bot, snil s otevřenýma očima o světě za Žižkovem a dobrodružství v něm. Co ale s takovým učněm, a tak ho mistr taky vyhodil. Co si teď počne? „Pojď se mou, půjdeme do světa,“ ozval se mu za zády hlas. Kočka a mluví? Nakonec proč ne, ale přece nemůže jít bos, na cestách je plno nebezpečných věcí, a tak mu František dá své boty. A je tu Kocour v botách! A spolu s ním za dobrodruž­stvím vyrazí i děti, protože tato operní pohádka je určena speciálně pro ně.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top