Detail info
Close

Sněhurka a sedm trpaslíků - Bogdan Pawlowski

Národní divadlo Brno
Sněhurka a sedm trpaslíků - Bogdan Pawlowski

Datum: 1. - 18. června 2024
Místo:

Vstupenky

sobota
1
čvn 2024
18:00

ZRUŠENO

Více informací v sekci změny a zrušení.
Sněhurka a sedm trpaslíků - Bogdan Pawlowski
úterý
18
čvn 2024
18:00

ZRUŠENO

Více informací v sekci změny a zrušení.
Sněhurka a sedm trpaslíků - Bogdan Pawlowski

Informace o akci

Baletní stálice na brněnském pohádkovém nebi. Za téměř půl století, kdy tato kouzelná baletní pohádka neopustila jeviště Janáčkova divadla, oslovila generace nejmenších diváků a jejich rodičů. V hlavních rolích se vystřídalo také několik generací tanečníků, pro které byly hlasité ovace a veselý křik dětí po každém představení radostnou odměnou. Od roku 2017 hrajeme Sněhurku v nové scénické a kostýmní výpravě a za doprovodu orchestru.

Kdo by neznal pohádku o Sněhurce, která se narodila všemi milována. Malé diváky inscenace zaujme pohádkovou výpravou, která nás zave­de do zámku, do komnaty zlé Královny i lesa, kde kromě trpaslíků žijí zvířátka – lišky, veverky, zajíčci a medvědi, která Sněhurce pomohou, když je jí nejhůř. Sněhurka a sedm trpaslíků je klasická baletní pohádka na motivy literární předlohy slavných bratří Grimmů, inspirovaná také filmovým zpracováním Walta Disneyho. S brněnským baletním nastu­dováním se již přes čtyřicet let setkávají generace těch nejmladších diváků. Jak velké oblibě se inscenace těší, dosvědčuje počet jejích odehraných repríz – již více než třistačtyřicetkrát tleskalo zaplněné hlediště Janáčkova divadla této kouzelné baletní pohádce. Kdo někdy slyšel bouřlivý dětský aplaus po představení Sněhurky, pochopí, proč je tato inscenace na repertoáru již téměř pět desetiletí…

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top