Detail info
Close

VYMÍTAČ

RockOpera v Ostravě
VYMÍTAČ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ROCKOPERA  - NOVÉ TERMÍNY!

ANTIGONA – 16.3.2023, OSTRAVA, Gong

VYMÍTAČ - 17.3.2023, OSTRAVA, Gong

 Dva úspěšné hudební příběhy pražské ROCKOPERY pod taktovkou Pavly Forest a Milana Steigerwalda, ANTIGONA a VYMÍTAČ se měly odehrát už příští týden, ve čtvrtek 24.11 a v pátek 25.11. v ostravské multifunkční aule Gong. Kvůli neočekávaným technickým problémům se však obě show přesouvají na jaro! A to zas už není tak daleko! Nové termíny jsou 16. března 2023 pro ANTIGONU a 17. března 2023 pro VYMÍTAČE! 

Všechny dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny show! 

Na hvězdy tuzemské rockové scény jako jsou Kamil Střihavka, Honza Toužimský, Viktor Dyk, Eva Urbanová, Pavla Forest, Žántí, Helena Kubelková, Jiří Zonyga a další si tedy ještě chvíli počkáte, ale aspoň se ještě více můžete naladit na tuto velkolepou světelnou, akrobatickou a taneční show. Čeká vás i tanec u tyče v podání Jany Kadeřávkové a mistryně světa v Pole disciplínách Alexandry Kalousové.

 Příběh rockové opery ANTIGONA vystupující z hlubin tajemného starověku s sebou přináší dvě základní dějové linie - téma generační vzpoury a téma lásky doslova až za hrob. 

VYMÍTAČ je pak jedním z hudebně nejtvrdších představení, s jakým RockOpera kdy přišla, ale zároveň i úplně první hororovou operou v jeho historii. Příběh je inspirovaný starou velhartickou pověstí. V souvislosti s tamějším kostelem svaté Máří Magdalény a přilehlým hřbitovem se dosud vypráví řada nevysvětlitelných příběhů. Více prozrazovat nebudeme, ať necháme prostor i vaší fantazii… 

ROCKOPERA v březnu 2023 v OSTRAVĚ, v aule GONG! Přijďte! 

Vstupenky na obě představení jsou nadále v prodeji! Objednávat můžete v síti Ticketportal!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
picture VYMÍTAČ
Top