Detail info
Close

Filmový festival Expediční kamera 2. blok

Filmový festival Expediční kamera 2. blok

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

2. Blok filmů 20:00


Divoké vody
Francie
86 min
Režie: David Arnaud
Objevte příběh jedné z nejúspěšnějších kajakářek své generace - Nourie Newman. Filmovému režisérovi Davidu Arnaudovi se podařilo poodhalit Nourii jako nikdy předtím. Zjišťujeme, že zápasí s věcmi které občas ovlivňují i její sportovní výkony a možnosti posouvat své hranice.

Strážci údolí sopky Tupungato
2022
20 min
Chile
Režie: Patricio Goycoolea
Film ukazuje neuvěřitelný výstup a sestup nejvyšší hory centrálního Chile na kole. Sopka Tupungato (6 570 m n. m.) je vzdálená jen 80 km od hlavního města Santiago de Chile, ale z důvodu špatné dostupnosti se toho o ní moc neví.

Vznešená
2022
15 min
USA
Režie: Eddie Bauer
Efektivní komunikace je výzva, které čelí každý horolezec. Je to sport, který vyžaduje intenzivní soustředění, spolupráci a překonání strachu. Pro neslyšící horolezkyni Sonyu Wilson jsou komunikace a komunita životně důležitými. Elevated je neverbální film sdílející Sonyinu zkušenost neslyšící ženy a horolezkyně pracující na překlenutí propasti mezi neslyšícími komunitami a outdoorovým průmyslem.

 

Teplický filmový klub

Vstupné: 120,- Kč/blok filmů. Pro členy Teplického filmového klubu: 110,- Kč/blok filmů.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top