Detail info
Close

Ucpanej systém

Ucpanej systém

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Ucpanej systém - Dejvické divadlo

Adaptace povídek Irvina Welshe v legendární inscenaci Dejvického divadla se loučí přímým přenosem derniéry v kině KVĚTEN přímo z kultovního divadla.

ČR, 2023 • 160 min • česky • přístupný od 15 let

Režie: Michal Vajdička
Překlad: Olga Bártová
Divadelní adaptace: Daniel Majling
Scéna a kostýmy: Pavol Andraško
Hudba: Marián Čekovský
Dramaturgie: Daniel Majling, Eva Suková
Předpokládaná délka představení 160 minut (včetně jedné přestávky)

Hrají: Ivan Trojan, Miroslav Krobot, Václav Neužil, Hynek Čermák / Matěj Hádek, Jaroslav Plesl / Lukáš Příkazký, Petr Vršek, Martin Myšička / Pavel Šimčík, Martin Pechlát, Jana Holcová, Klára Melíšková, Lenka Krobotová a další

Když se vám během jednoho dne po…e celý život a navíc potkáte Boha v hospodě, který vám řekne, že sice existuje, ale že je to líná p…a, která na vše s..e, myslíte si, že nemůže být hůř. Ale ono může... Inscenace Ucpanej systém vznikla na základě povídkové knihy a filmového scénáře známého skotského spisovatele Irvina Welshe Acid House. Smutnými hrdiny jsou mladí lidé, kteří se nedokážou vymanit z podivné bezvýchodnosti své ztracené existence. Welshovy romány a povídky jsou syrově upřímné, plné drog, drsného jazyka a fotbalu, zkoumají temná zákoutí světa i duše. Pod černěhumorným povrchem anekdot se ale skrývá podstatná a působivá generační výpověď.

Ucpanej systém získal cenu Alfréda Radoka za nejlepší inscenaci roku 2012. Ivan Trojan získal cenu Alfréda Radoka 2012 v kategorii mužský herecký výkon za roli Boha a současně byl za tuto roli nominován na Cenu Thálie.

Vstupné: 350,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top