Detail info
Close

Vím, že víš, že vím

Vím, že víš, že vím

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vím, že víš, že vím
Rodolfo Sonego, Renato Giordano

Hrají
Livia Bonettiová Simona Stašová Fabio Bonetti Michal Dlouhý Veronika Bonettiová Andrea Daňková
Cavalli, soukromý detektiv Vasil Fridrich / Petr Vančura

Režie a úprava Vladimír Strnisko Překlad Karina I. Havlů Výprava Michaela Červenková

Nezdá se vám, že pořád víc víme všichni všechno? Žena a muž. Jeden z našich světů. Komedie překvapení, zvratů, krásných lží, bouřlivých scén i italského humoru. Hra, ve které se snoubí všechno, co v dobré komedii nesmí chybět.
Rodinný život manželů Bonettiových a jejich dospívající dcery se pohybuje zdánlivě v každodenní jednotvárnosti. Fabio věnuje většinu svého času práci v bance a koukání na fotbalové zápasy v televizi. Jednoho dne zjistí, že jeho rodina byla omylem sledována a filmována soukromým detektivem místo sousedky známého politika. Manžel se tím náramně baví a vše vypráví své ženě. Ta se zdá být naopak velmi znepokojená. Co se skrývá pod pokličkou zdánlivě všedních dní manželského páru?
Mnoho všelijakých drobných tajemství, která vedou k nedorozumění a vzájemnému odcizení. Vědět, znamená pochopit a pochopit dává šanci napravit. Zdá se to jednoduché? Jenomže ve světě, kde se při prvním náznaku bolesti, nesnází a nepohody rovnou bere do zaječích, kde se vztahy rozpadají jak na běžícím pásu bez jakéhokoli pokusu o nápravu či změnu, natož pak nějaké sebezpytování, je tahle několik desetiletí stará komedie vítaným připomenutím hodnot, které považujeme za ztracené.

V představení se v souladu s autorským uměleckým záměrem kouří (cigareta na jevišti je dle vyjádření Ministerstva zdravotnictví rekvizitou).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Vím, že víš, že vím
picture Vím, že víš, že vím
picture Vím, že víš, že vím
picture Vím, že víš, že vím
picture Vím, že víš, že vím
Top