Detail info
Close

Dokonalá fraška

Dokonalá fraška

Datum: 22. listopadu 2024
Místo: KC Semilasso
Adresa: Palackého tř. 832/126, Brno

Vstupenky

pátek
22
lis. 2024
19:00
Dokonalá fraška
Akce 8.4.2024 se přesouvá na 22.11.2024

Informace o akci

DOKONALÁ FRAŠKA
Dva herci - deset rolí. Originální a výjimečná převleková komedie.

hrají:Lucie Štěpánková a Ladislav Hampl
délka představení: 120 minut včetně přestávky

Herbert Gladney strávil deset let prací na knize „Manželství na věky“ a teď je spolu se svou manželkou na turné, které má zvýšit její prodejnost. Ta je mizivá. Navíc se psaní knihy podepsalo na jejich manželství, které vypadá, že „na věky“ nepotrvá. Rozpory se snaží zoufale tutlat, protože kdo by četl manželské rady člověka, jemuž se manželství rozpadá, že?

Herbert s manželkou Rebekou se právě ubytovali v dalším hotelu na svém turné a chystají se vystoupit ve večerní show moderátorky Pamely Blairové. Je to show lokálního významu, ale Pam se to snaží změnit a hledá nějakou senzaci, kterou by vytáhla na své hosty. Slídí po hotelu v doprovodu kameramana a čeká na příležitost.
Je tak zaměřená na Gladneyovi, že zpočátku přehlédne skandál celostátního významu. Ve vedlejším apartmá se tajně ubytuje senátor a příští kandidát na prezidenta Ryan a hodlá si užít romantické chvíle se svou milenkou.  Aby toho nebylo málo, dveře mezi oběma apartmány se dají otevřít a situaci komplikují další postavy: ukrajinská pokojská Nina, bláznivá jeptiška Barbara, která napsala píseň „Manželství na věky“, kterou hodlá zazpívat ve večerní show, hotelový poslíček Bill s fenomenální pamětí na obličeje hostů a nakonec se samozřejmě objeví senátorova žárlivá manželka s postavou a silou zápasníka.

A v tomto momentě už asi všichni diváci v sále ví, čím je tato komedie výjimečná a originální. Na jevišti jsou totiž vždy jenom dvě postavy a divák ke svému úžasu zjistí, že je hrají jenom DVA herci, ONA a ON!  Herci střídají role, kostýmy, přízvuky, paruky, masky…  Chvílemi jsou převleky a tempo tak rychlé, až si člověk říká, že to není ve dvou možné stihnout, ale inscenace po celém světě dokazují, že to jde.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Dokonalá fraška
picture Dokonalá fraška
picture Dokonalá fraška
picture Dokonalá fraška
picture Dokonalá fraška
picture Dokonalá fraška

Na mapě

google maps

Změny a upozornění

PŘESUNUTO: DOKONALÁ FRAŠKA - KC Semilasso, Brno 8.4.2024

Vážení diváci,


velmi se omlouváme, ale z technických důvodů jsme nuceni přesunout představení Dokonalá fraška z pondělí 8. 4. 2024 na nový termín – pátek 22. 11. 2024.
Vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud se Vám nový termín nehodí, můžete nárokovat vrácení vstupného do pátku 26. 4. 2024 v místě zakoupení.
Děkujeme za pochopení.


Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce:

-vstupné vrací tentýž prodejce - vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto,Edenred):

a/ Vyzvednutí na prodejním místě 
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu eTicket
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo-vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta):

-naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu:

-fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 
Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal


Top