APOCALYPTICA odhaluje speciálního hosta svého podzimního turné, britskou kapelu THE RAVEN AGE!

Mistři krásných čtyř strunných nástrojů, známá finská banda violoncellistů APOCALYPTICA připravuje své podzimní velkolepé turné ke své nové, již 9. desce „Apocalyptica plays Metallica Vol. 2“.

Turné „Apocapyltica - Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024“ staví v Praze, v O2 universu už 11. října 2024. Nyní Kapela oznamuje svého speciálního hosta turné. Jsou to britští metaloví Havrani THE RAVEN AGE!

Havrani se vracejí! Spolu s érou krvavého měsíce jsou tady a jsou přímo u vytržení, aby vás všechny seznámili se svoji novou, dosud nejodhodlanější a nejlepší deskou „Blood Omen“!

Deska „Blood Omen“ je stvořena pro velké arény a s APOCALYPTICOU se to zadaří. I na této, čistě metalové desce zní smyčcové aranžmá. Vytvořila je známá violoncellistka Audrey Riley, která už dříve spolupracovala s kapelami jako Foo Fighters či Coldplay. „Blood Omen“ je velmi silné, soustředěné a maximálně ambiciózní dílo od jedné z nejrychleji rostoucích rockových kapel v Británii.

„Už nemůžu poslouchat předchozí věci, které jsem udělal, ale jen tohle album, pořád ho poslouchám, neustále“, září frontman Matt James. „Je to skutečně ta nejlepší práce, kterou jsme jako skupina i my, jako jednotlivci, kdy udělali. Opravdu cítím, že je to pro nás jako kapelu, něco speciálního. Doufám, že to lidé pocítí stejně. Jsem z toho velmi, velmi nadšený.“

Nyní tedy „Havrani“ nastupují na cestu společně s APOCALYPTICOU a pomalu se tak schyluje k naprosto mimořádné hudební události, kterou byste si 11. října v Praze, rozhodně neměli nechat ujít!

Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji v oficiální síti Ticketportal.

Top