EVROPA 2 TANEČNÍ SKUPINA ROKU TOUR 2024

TV FINÁLE – MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

 

Nejprestižnější taneční turné v České republice právě vstupuje do svého dalšího vzrušujícího ročníku, který je plný očekávání. V historickém zlomu se televizní finále – Mistrovství České republiky, uskuteční v jednom z nejprestižnějších míst v ČR - v HALE O2 UNIVERSUM vedle O2 areny!

Naše soutěže jsou otevřeny pro nejlepší taneční skupiny z České a Slovenské republiky (profi show), amatérské soutěžní týmy (základní liga), a také pro úplné začátečníky (hobby liga). Každoročně nás navštíví přes 600 tanečních skupin a více než 20 000 tanečníků. U nás má šanci uspět každý a vyhrát může kdokoli. Stačí jediné – BÝT NEJLEPŠÍ!!! 

Již 16 let podporujeme a motivujeme vaše tanečníky velkým množstvím cen a skvělou show, kterou moderuje Ondra Vodný. Na naše televizní finále zveme mezinárodní, profesionální porotu z celého světa a jinak tomu nebude ani v roce 2024!!!

Třešnička na závěr – také v sezóně 2024 vezmeme celkem 10 nejlepších choreografů z českého turné + z Mistrovství Evropy Best Dance Group Opatija (Rijeka) - Chorvatsko, na 10 dní do mekky světového tance – do New York City!!!

Přidej se k nám a užij si soutěže plné radosti, vášně a talentu! Těšíme se na tvoji účast!

Top