APOCALYPTICA – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024

Finská violoncellová legenda přijíždí 11. října 2024 v rámci evropského turné „APOCALYPTICA – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024“ s fantastickou show do pražského O2 universa.

10. května 1996 vydali finští rockeři jménem Apocalyptica svůj unikátní debut „Plays Metallica by Four Cellos“. Tento instrumentální violoncellový rockový opus pak změnil budoucí podobu tvrdé muziky. Tato deska byla zcela novým, čerstvým a svěžím přístupem k hitům nejslavnější metalové kapely světa. A co víc? Apocalyptica dala tímto počinem světu zcela nový, svůj vlastní a osobitý rock-metalový žánr. Od té doby Apocalyptica prodala miliony desek a pravidelně vyprodává haly po celém světě!

Apocalyptica se vrací k těmto svým slavným kořenům a vydává nové album „Plays Metallica vol. 2“, se kterým hodlá opět dobít celý svět! Letos na podzim procestuje tato fenomenální parta skvělých cellistů se svým novým albem komplet celou Evropu a nevynechá ani Českou republiku! 11. října 2024 se se svými krásnými nástroji, zbrusu novou muzikou a dokonale energickou, strhující symphonic-metalovou show, představí v pražském O2 universu.

S těmito instrumentálními mistry svého oboru vás čeká nezapomenutelný, fantastický večer nejen plný slavných hitů, zahranými jejich jedinečným, dokonalým způsobem, originální aranže skladeb legendární Metallicy v elektrizujícím provedení na 4 x 4 struny!

Vedoucí a zakládající člen kapely Eicca Toppinen k tomu říká: „Je neuvěřitelné, že po všech těch letech naše pocta Metallice stále tak silně promlouvá k lidem. Sdílet naši lásku k hudbě Metallicy s živým publikem je naprosto magický zážitek. Tentokrát to bude show ještě vyšší úrovně a my se nemůžeme dočkat, až za vámi přijedeme a podělíme se o tu zábavu s vámi, našimi fanoušky!“

Vstupenky v prodeji od 23.2.2024 od 10:00 v oficiální síti Ticketportal.

Top