Luis de Matos - IMPOSSIBLE LIVE

Luis de Matos IMPOSSIBLE LIVE, nejlepší kouzelnická show na světě, se vrací do velkých divadel a arén s novým obsazením a novými kouzly. Luis de Matos, nejoceňovanější portugalský kouzelník, třikrát vyznamenaný hollywoodskou Akademií kouzelnického umění a nejmladší kouzelník v historii, který kromě mnoha dalších ocenění obdržel Devantovu cenu od The Magic Circle, opět překvapí novou a neobyčejnou cestou úžasným světem iluzí, kde se nemožné stává skutečností a hranice představivosti jsou v každém okamžiku zpochybňovány.

V doprovodu Joany Almeidy, tanečnice a asistentky, a skupiny Momentum Crew, mistrů světa v breakdance, bude mít Luis de Matos po svém boku čtyři z největších současných světových kouzelníků. Každý z nich přispěje k nezapomenutelnému zážitku tím nejlepším ze svého umění.

Nejlepší světová kouzelnická show Luis de Matos IMPOSSIBLE LIVE se uskuteční v pražském O2 universu od 23. do 25. května 2025 a nabídne okouzlující představení.

Roland Horváth, majitel a generální ředitel společnosti Koncertpromo, která je jedním z pořadatelů show, komentoval vystoupení takto: "Jsem nesmírně rád, že se nám podařilo přivézt tak kvalitní představení, které dává příležitost představit českému publiku vrchol moderní magie. Koncertpromo se snaží přinášet do České republiky akce nejvyšší kvality a tato inscenace v této tradici pokračuje."

Vstupenky v prodeji v oficiální síti Ticketportal.

Top