Honza Bendig míří do O2 universa. Vystoupí zde 16. března 2024

Honza Bendig toho udělal v roce 2023 spoustu. Vyprodal jednu z největších pražských hal, odehrál více jak 150 koncertů, vydal klipy, které mají miliony zhlédnutí – včetně toho s Rytmusem. Úspěšný rok se chystá oslavit se svými fanoušky koncertem v O2 universu.

Honza Bendig na sebe poprvé silněji upozornil v roce 2009, tehdy jako finalista Česko Slovenské Superstar. Od té doby ušel dlouhou cestu, zaměřil se na svou sólovou kariéru a odehrál stovky koncertů. Na březen 2024 plánuje se svým týmem monstrózní výpravnou show se skvělými hosty. Minulé show ve Foru Karlín se zúčastnila například Monika Bagárová, Markéta Konvičková, Michal David, Refew i Honzův bratr Marsell. Koncert podpořila propracovaná světelná show se zapojením obřích LED obrazovek.

Je jasné, že už teď velmi ambiciózně postavenou laťku posune ještě o pořádný kus výš. Velkolepá show nabídne ty nejzásadnější hity Honzy, kterých je opravdu mnoho. O tom svědčí i Honzova čísla na YouTube, kde má jeho tvorba neuvěřitelných 179 milionů zhlédnutí. V letošním roce vyšla například jeho společná píseň Romalandia s Rytmusem, song Budeme kelovat s Refewem, nebo skladba Nebe Peklo Ráj ve spolupráci s Markétou Konvičkovou. Během koncertu se můžeme těšit i na hvězdné hosty, jejichž jména prozatím Honza tají. Ale půjde opět o nejzářivější jména české i zahraniční hudební scény.

Honza Bendig se nesoustředí jenom na hudbu. Se svým manažerem Lukášem Rejmonem produkuje natáčení seriálů a reality shows. Těmi plní svůj YouTube kanál nazvaný (s lehkou nadsázkou) Romflix.

Prodej vstupenek probíhá prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal. Vstupenku je možné také zakoupit na pokladně O2 universa.

Sociální sítě:
https://www.facebook.com/JanBendig.OfficialSite
https://www.instagram.com/bendigjan/

Top