Vstupenky na nedělní představení CIRKUS CIRKUS FESTIVALu se přesouvají na sobotu

Vážení přátelé,

velice se omlouváme, ale z technických důvodů jsme nuceni nedělní představení CIRKUS CIRKUS FESTIVALU ze dne 15.10.2023 přesunout na sobotu 14.10.2023 se začátkem v 13:30h.

Umělci, kteří v této show vystupují, jsou již v neděli delegováni do Francie, kde podobná show pokračuje. Snažili jsme se zajistit náhradu, ale vzhledem k tomu, že se jedná skutečně o nejsilnější a nejlepší a také o nejvíce adrenalinové vystoupení, které letos na festivalu uvidíte, tak považujeme za vhodné nedělní vystoupení nerealizovat a nabídnout Vám adekvátní náhradu vstupenek na sobotní odpoledne. Umělci měli podepsanou smlouvu s pořádající agenturou již na rok 2022, ale z důvodů energetické krize byl tento, jako i další, projekty přesunut na rok 2023 ve stejném datu. To už účinkující měli podepsané další závazky po celém světě.

Sobotní představení má také slavnostnější ráz. Můžete se potkat s porotci festivalu, jako jsou například Jan Přeučil, Marian Roden, Petr Batěk, Tomáš Matonoha, Pavel Mang, Hana Gregorová, syn Charliho Chaplina- Eugene Chaplin a další známé osobnosti.

Věřte že, jsme se snažili do poslední chvíle zajistit adekvátní náhradu.

Děkujeme Vám,

s úctou,

Artur Kaiser - Svět kultury a zábavy

Pokud jste zakoupili vstupenku na nedělní představení a email o přesazení na představení sobotní jste neobdrželi nebo máte nějaké otázky ohledně postupu, kontaktujte nás prosím na reklamace@ticketportal.cz.

Top