LET IT ROLL WINTER 2024

Immortalz! Připravte se na další vzrušující kapitolu ságy LET IT ROLL! Tato edice se poprvé v historii festivalu odehraje ve velkolepém O2 universum. Buďte součástí dalšího společného putování vesmírem v doprovodu největších hvězd drum&bassu. Už teď se nemůžeme dočkat našeho únorového shledání!

LET IT ROLL WINTER je přístupný pouze pro návštěvníky starší 18-ti let bez výjimek.

Festival se uskuteční v pátek 16. a v sobotu 17. února v O2 universum na adrese: Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9-Libeň.

Začátek akce v pátek i v sobotu bude ve 20:00.

JEDNODENNÍ VSTUPENKA PÁTEK / FRIDAY TICKET
Tato jednodenní vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na Let It Roll Winter 2024 v pátek 16.2.2024. Tato vstupenka je nerefundovatelná - nedá se vrátit.

JEDNODENNÍ VSTUPENKA SOBOTA / SATURDAY TICKET
Tato jednodenní vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na Let It Roll Winter 2024 v sobotu 17.2.2024. Tato vstupenka je nerefundovatelná - nedá se vrátit.

DVOUDENNÍ VSTUPENKA / FESTIVAL TICKET TWO DAYS
Tato dvoudenní vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na Let It Roll Winter 2024 v pátek 16.2.2024 a v sobotu 17.2.2024. Tato vstupenka je nerefundovatelná - nedá se vrátit.

Všechny vstupenky jsou vázané na jméno, které je zadané při nákupu vstupenky. Každý návštěvník tedy při příchodu na festival musí mít festivalovou vstupenku se svým jménem a prokázat tuto skutečnost platným dokladem.
Informace o možnosti změny jména na vstupence budou zveřejněny pořadatelem akce měsíc před začátkem festivalu.

Na našich akcích netolerujeme jakékoliv projevy sexismu, rasismu, homofobie, xenofobie.

Kompletní pokyny pořadatele jsou k nahlédnutí na webu.

Web LET IT ROLL
FB událost LET IT ROLL
Instagram LET IT ROLL

Akci pořádá Beatworx s.r.o.

Top