Hardmission a Techmission

Po velkém úspěchu prvního ročníku Hardmission a Techmission Festivalu se přesouvá jeho druhý ročník do O2 universa

United Music vám přináší po úspěšné Transmission novou spektakulární audiovizuální show světového formátu, která kombinuje nejnovější technologie, lasershow, lightshow a speciální efekty s perfektním čistým zvukem. Nové místo konání - O2 universum - nabídne návštěvníkům úžasné výhledy na stage ze tří pater, výbornou akustiku a lehkou dopravní dostupnost metrem linky B. Připravte se na elektrizující show od více jak desítky mezinárodně uznávaných vystupujících na obrovské unikátní stagi a ponořte se do příběhu, který vás unese do vzdálených světů a odlišných realit.

Hardmission a Techmission mají v plánu jít dále, za hranice lidské představivosti a připravit svým návštěvníkům dlouho trvající nezapomenutelné momenty. V rámci Hardmission: Destiny se přeneseme na vzdálenou planetu, na které leží tajuplný artefakt, který si pro návštěvníky připravil důležitou misi ve vesmíru. U Techmission: Immersive Reality II se přeneseme do jiné reality, která nás pohltí svými iluzemi. Samotné srdce obou eventů pak leží v návštěvnících samotných, jež jsou neodlučitelnou součástí festivalu a pomáhají dotvořit obraz a atmosféru celé show.

Připojte se k nám na druhé edici festivalů Hardmission a Techmission a nechte se unést speciálními efekty, hudbou a nezapomenutelnými momenty, které na vás čekají v O2 universu. Těšíme se na Vás!

Top