Celine Dion - ZRUŠENO

KONCERTY EVROPSKÉ ČÁSTI TURNÉ CELINE DION COURAGE WORLD TOUR, NAPLÁNOVANÉ NA 2023 A 2024,  SE RUŠÍ


LAS VEGAS – 26. 5. 2023

S ohromným zklamáním oznamujeme, že všechny nadcházející termíny evropské části turné Celine Dion Courage World Tour 2023 a 2024, jsou zrušeny. Ve chvíli, kdy se svět zotavuje z pandemie, Celine  podstupuje náročnou léčbu kvůli diagnóze, která jí bohužel nedovoluje vystupovat. Kanadská zpěvačka intenzivně pracuje na svém zotavení, ale v současné době není schopna zkoušení a náročných příprav, aby mohla úspěšně absolvovat zbytek turné, které mělo původně startovat 26. srpna 2023 v Amsterdamu a končit 22. dubna 2024 v Londýně. Zrušení se tak bohužel týká i pražského koncertu v O2 areně, který se měl konat 6. března 2024.

Pevně věříme, že brzy přijde doba, kdy Celine opět bude moci přijet do všech těchto evropských měst a vynahradit tak dlouhé čekání svým úžasným fanouškům. V tuto chvíli to bohužel ze zdravotních důvodů není možné. 
“Je mi moc moc líto, že vás musím zase zklamat. Opravdu dělám vše pro to, abych se mohla vrátit v plné síle na podia, přijet za vámi, ale takové turné může být maximálně vyčerpávající i když se cítíte 100% fit. Nebylo by fér dál odkládát koncerty, a ačkoliv mi to láme srdce, zrušit celou část turné teď dává největší smysl, dokud nebudu zase připravená předvést ten nejlepší výkon. Chci, abyste věděli, že se nevzdávám…a nemůžu se dočkat, až se zase uvidíme!” vzkazuje Celine svým věrným fanouškům.

Dion odzpívala prvních 52 koncertů Courage World Tour po celé severní Americe před propuknutím pandemie a turné přerušila v březnu 2020. V roce 2021, kdy byl celý zábavní průmysl sevřen přísnými restrikcemi, natočila svůj první film, Love Again, ve kterém si zahrála po boku Priyanky Chopra Jonas a Sama Heughana. V té době Celine přiznala, že jí byla diagnostikována velmi vzácná nemoc, tzv. Stiff-Person syndrome, způsobující závažné a přetrvávající svalové křeče, které jí brání v koncertování. Spolu se svým lékařským týmem neustále pracuje na zlepšení svého zdravotního stavu.

Vstupné se od 5.6.2023 vrací takto:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

POZOR!! Platí pro platby vstupenek po internetu: jestliže byla vaše platba uskutečněna přes platební bránu ComGate, tj. platba kartou nebo zrychlený převod přes bankovní tlačítka a je vaše platba starší 13 měsíců, nelze návratovou transakci provést automaticky. Budete tak kontaktování z emailové adresy payments@comgate.cz a budete požádáni o zadání čísla účtu. Pokud své číslo účtu takto zadáte, bude během několika pracovních dnů Vaše refundace zpracována a Vám bude vrácena platba zpět na účet. V případě, že email od platební brány do 10 pracovních dnů ode dne vracení neobdržíte, doporučujeme překontrolovat taktéž nevyžádanou poštu SPAM.

c/ Sodexo - vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz , Gallery Beta)

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

Top