ZMĚNA A NÁHRADNÍ PŘEDSTAVENÍ: SERGEY VORONTSOV - MAGICKÁ SHOW ILUZIONISTA, 7.12.2023, PRAHA

ZMĚNA:

z organizačních důvodů se představení SERGEY VORONTSOV - MAGICKÁ SHOW ILUZIONISTA v plánovaném termínu 7.12.2023 (původně 18.05.21/19.10.21/25.5.2022/14.12.2022), PRAHA od 19:00 v místě Kongresové centrum, Praha NEUSKUTEČNÍ.

Původně zakoupené vstupenky lze NOVĚ využít na představení ILLUSIONIST CHRIS STARK - „Magic Show PRETENDER“ , místo i termín zůstává beze změny.

Rezervovali jsme pro vás stejná místa ve stejné cenové kategorii, na náhradní akci se tak lze tedy dostavit s původními zakoupenými vstupenkami, které zůstávají v platnosti.

 

Komu náhradní akce nevyhovuje, může žádat o vrácení peněz, nejpozději však do 31.7.2023.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

 

 

 

Top