50 CENT - THE FINAL LAP TOUR 2023

Special guest: Busta Rhymes

28. 10. 2023 - Praha, O2 arena

CURTIS "50 CENT" JACKSON OZNAMUJE CELOSVĚTOVÉ "THE FINAL LAP TOUR 2023" NA OSLAVU 20. VÝROČÍ GET RICH OR DIE TRYIN'

CENA VSTUPENEK OD 1690,- Kč
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL OD 12.5.2023 V 10:00

Curtis "50 Cent" Jackson, držitel mnoha cen EMMY® a GRAMMY®, dnes oznámil, že se vydává na celosvětové turné k 20. výročí vydání svého debutového alba Get Rich or Die Tryin', které změnilo pravidla hry. Turné The Final Lap Tour, které produkuje společnost Live Nation a představuje Sire Spirits, se zastaví v Severní Americe a Evropě, včetně Toronta, Brooklynu, Atlanty, Prahy, Amsterdamu, Osla, Paříže a mnoha dalších míst.

The Final Lap Tour představí rapovou ikonu, která zahraje desítky oblíbených hitů a hitparádových hitů spolu s vybranými skladbami, které nebyly živě představeny již několik desetiletí. Navíc turné podpoří na všech koncertech speciální host a dlouholetý přítel Busta Rhymes a další speciální hosté budou oznámeni.

Značky Sire Spirits Curtise "50 Centa" Jacksona, Branson Cognac a Le Chemin du Roi Champagne, budou k dispozici během celého turné a na vybraných místech společnosti Live Nation při dalších akcích. Tento vztah souvisí se závazkem společnosti Live Nation k rozmanitosti a podpoře plně černošských značek, z nichž Sire Spirits je jednou z mála.

50 Cent, uznávaný jako jeden z nejtalentovanějších a nejplodnějších hudebních umělců své doby, se proslavil svým debutovým albem Get Rich or Die Tryin', které pokořilo řadu rekordů. Od té doby prodal po celém světě více než 30 milionů alb a získal nejprestižnější ocenění. Jackson využil svou hvězdnou sílu k dosažení nebývalého úspěchu jako podnikatel, herec, režisér a výkonný producent. Od alba Get Rich or Die Tryin', které se stalo jedním z nejrychleji prodávaných alb v historii, až po vytvoření jedné z nejvlivnějších smluv v hiphopu prodejem vody Vitaminwater, Jackson stále láme rekordy. V současné době drží rekord za nejlépe hodnocenou premiéru seriálu na stanici Starz s filmem "Power Book II: Ghost".

O 50 Centovi
Curtis "50 Cent" Jackson si vybudoval prosperující televizní a filmovou kariéru jako nejlepší producent i hvězda ve své třídě. V roce 2005 založil společnost G-Unit Film & Television, Inc. která produkovala širokou škálu obsahu na mnoha platformách a prodala nespočet pořadů různým televizním stanicím. Mezi ně patří i kritikou oceňovaný seriál č. 1 na stanici Starz, "Power", ve kterém si nejen zahrál, ale také působil jako výkonný producent a režisér Úspěšně se zaměřil na rozšíření univerza "Power" pomocí spin-offů ''Power Book II: Ghost,'' "Power Book III: Raising Kanan" a "Power Book IV: Force". G-Unit Film & Television také produkoval hit stanice ABC "For Life", v současné době pracuje na třetí sezóně populárního seriálu "Black Mafia Family" pro Starz a nedávno vydal Docuseries "Black Mafia Family". V roce 2023 Jackson oznámil neexkluzivní smlouvu o vývoji několika projektů se společností FOX. G-Unit také připravuje scénáře k seriálům "Fightland" a "Queen Nzinga" pro Starz a "Trill League" pro BET+, "Untitled" pro Paramount+ s Chadem Stahelskim spojeným s režií a film s Nicki Minaj v hlavní roli "Lady Danger" pro Freevee . Nedávno vyšel film "Hip Hop Homicides" od G-Unit Film & Television na WeTV. Jackson také expanduje do oblasti podcastů prostřednictvím své nové značky G-Unit Audio a debutuje s pořadem Surviving El Chapo: The Twins Who Brought Down a Drug Lord ve spolupráci s iHeart Media a Lionsgate Sound. Společnost také rozšiřuje svou nabídku celovečerních filmů, počínaje smlouvou na tři horory ve spolupráci s hororovým fenoménem Eli Rothem a společností 3BlackDot a připravovanými Expendables 4 se společnostmi Millennium a Lionsgate.
Tento výjimečný podnikatel působí jako generální ředitel vydavatelství G-Unit Records, které založil v roce 2003 a od té doby podepsal smlouvu s řadou multiplatinových umělců.
Jackson nadále rozšiřuje svou značku, která zahrnuje široké spektrum podniků, včetně společnosti Sire Spirits, kterou Jackson založil v roce 2016 a která je luxusní vinařskou a lihovarnickou společností vlastnící šampaňské Le Chemin du Roi a koňak Branson. V dubnu 2020 vydal Jackson svou druhou svépomocnou knihu podle New York Times Bestseller Hustle Harder Hustle Smarter. V lednu 2020 navíc Jackson obdržel hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a také cenu NAACP za nejlepší režii v dramatickém seriálu.

O společnosti Sire Spirits
Společnost Sire Spirits, která zahájila svou činnost v roce 2017, vyrábí prémiová vína a lihoviny pod značkami Le Chemin du Roi Champagne ("Cesta králů") a Branson Cognac, které se rychle staly oceňovanými značkami. Le Chemin du Roi Champagne a Branson Cognac jsou distribuovány po celé zemi a uváděny v nejlepších hotelech, letoviscích, kasinech, restauracích, nočních klubech, barech a nyní i na profesionálních sportovních hřištích po celých Spojených státech.

Top