ZMĚNA:1. SVATEBNÍ GALAVEČER, 24.2.2023, JINDŘICHŮV HRADEC

ZMĚNA:

ze zdravotních důvodů se akce 1. SVATEBNÍ GALAVEČER dne 24.2.2023 v Jindřichově Hradci neuskutečnila a PŘESOUVÁ se na podzim 2023. Přesný termín nebyl ještě stanoven a budete o něm informováni.

 

Vyjádření pořadatele akce

Dámy, vy mě jistě pochopíte, pánové prominou. zdravotní problémy si nevybírají. A tak ze zdravotních důvodů musím svatební galavečer přesunout na podzim 2023.

Každý, kdo už si koupil lístek jej uplatní i na podzim. A pokud je mezi vámi přece jen někdo, kdo chce vstupenku vrátit, TICKETPORTAL vrácení vyřeší.

Děkuji za vaši podporu a těším se na vás na podzim.

Vaše Markéta

 

Komu náhradní termín nevyhovuje, může žádat o vrácení peněz.

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

 

 

Top