SUMMER OF LOVE 2009 již v sobotu!!!

SUMMER OF LOVE 2009 OPEN AIR ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL
WE CALL IT TECHNO!
15.08.2009
FESTIVAL PARK HRADEC KRÁLOVÉ

Už ve čtyři odpoledne se v sobotu otevřou pomyslné dveře Festival Parku v Hradci Králové pro všechny nedočkavé, za kterými na ně čeká již 13 ročník nejpopulárnějšího českého festivalu elektronické taneční hudby, Summer Of Love 2009. Motto pro letošní ročník ‚We Call It Techno!‘ naznačuje, jakým směrem se festival bude v letošním roce ubírat, tedy zpět k Djskému pojetí festivalu. Vybrali jsme to nejzajímavější a nejlepší, co současná elektronická taneční scéna nabízí a koncentrovali jsme se především na nejzásadnější styly současnosti, tedy na Techno, Drum’n’Bass, Trance, Electro, Progressive či Hard Techno. Pro jistotu ještě připomeneme datum a nové místo konání: v sobotu 15. srpna 2009 ve Festival Parku v Hradci Králové.

Připravili jsme celkem 4 pódia: SEMTEX PRESENTS WE CALL IT TECHNO! MAIN STAGE, RADIO 1 PRESENTS TAKE CONTROL DNB STAGE, FAJN RADIO PRESENTS DANCE2TRANCE STAGE a GOLPE PRESENTS SCHRANZ.CZ STAGE. Pojďme se tedy seznámit s těmi, kdo nás budou bavit na letošním Summer Of Love 2009 – We Call It Techno!

Vstupenky na SUMMER OF LOVE a bližší info: ZDE

Tak jako slunečnice každý den, pojedu já za technem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEMTEX PRESENTS WE CALL IT TECHNO! MAIN STAGE
Největší pódium letošního Summer Of Love 2009 nabídne to nejzajímavější z aktuálního techno a electro soundu. Střídat se budou legendy, které zná celý svět se současnou generací a o překvapení rozhodně nebude nouze, protože hned několik vystoupení se ponese ve zcela originálním a netradičním pojetí.
Desetiletí labelu CLR zde oslaví světový No1. Techno DJ CHRIS LIEBING, který tuto svou show nazval 10 YEARS OF CLR SHOWCASE a vymyslel pro nás také motto festivalu ‚We Call It Techno!‘. Tato v Čechách dosud nikdy neviděná show bude trvat celých 6 hodin a Chris si jako své hosty pozval takové pecky, jako švédského techno Boha ADAMA BEYERA, holandského kultovního producenta SPEEDY J nebo svého nového oblíbence z Berlína jménem TOMMY FOUR SEVEN. U příležitosti 10 narozenin CLR bude těchto zcela exkluzivních show pouze 10 a kromě Summer Of  Love je budete moci zažít na prestižních festivalech po celé planetě.
Po dlouhé době do Čech a vůbec poprvé na Summer Of Love zavítá legenda legend, berlínský maestro, tvůrce Love Parade a Mayday – WESTBAM.
Nebyl by to Aleš Bleha, kdyby si na SOL neprosadil některého ze svých srdcových oblíbenců. Letos jimi budou NORTHERN LITE, kteří v posílené 4-členné sestavě zahrají nadupaný koncert u příležitosti turné k novému albu ‚Super Black‘. Připravte se na pořádný electro heavy metalový nářez!
Ranní set na SOL vždy patří některé z kultovních osobností světové scény a poté, co se v tomto čase vystřídali jména jako Space Djz, Christian Smith, DJ Rush, Scan X nebo Afrika Islam, padla letos volba na Charlese Sieglinga, který zde představí v české premiéře svůj nový projekt SINO LIVE!, ve kterém za východu Slunce ve společném setu vystoupí TECHNASIA vs DOSEM.
Naopak na start celého festivalu dostali svou příležitost JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW a při západu Slunce se v electro houseovém setu opět po delší době ukáže jinak drum’n’bassový DJ a producent JOHN B.
Českou scénu budou reprezentovat TORANO TARUKA, dříve známý jako DJ Home, výteční JAMAL DJS a především bratrské duo DJ ORBITH vs DJ JERRY.
Semtex presents We Call It Techno! stage začne hrát v 16 hodin v sobotu 15.8 a skončí v poledne v neděli 16.8.

RADIO 1 PRESENTS TAKE CONTROL DNB STAGE
Druhým hlavním pódiem bude drum’n’bassová stage a o hudební obsazení se společně postarali Im Cyber, Suki a AB. Troufáme si říct, že letošní DNB stage bude vůbec nejsilnější v celé historii festivalu!
Kdo bude hlavní hvězdou? Bude jich totiž hned několik... Mercury Price a dalšími cenami ověnčený matador RONI SIZE se svým dvorním MC DYNAMITE, poprvé v Čechách si pošušňáte na kompletní sestavě zlámaných maestros původních Bad Company. Sice jsou již dlouho rozděleni na několik producentských subjektů, my je na SOL09 ale máme všechny: BAD COMPANY, DJ FRESH a D-BRIDGE společně s SP:MC. Nestačí? Tak pak je tu třeba KLUTE nebo legenda z labelu Technique SIMON BASSLINE SMITH se svým zpívajícím bratrem YOUNGMAN MC v ranním setu s východem Slunce či stále oblíbenější talenti dnb scény LYNX & KEMO, které doprodí MC DRS, jimž bude patřit západ Slunce.
Domácí scénu reprezentují tvůrci Take Control a Let It Roll SUKI a IM CYBER, která vystoupí společně s NITROUSem v doprovodu MC ONE TWO. Vystoupí také No2 DJe české dnb scény SAYKO s MC VAANTem, dále BIFIDUS AKTIF ve společném setu s 2K, DEADLY VIPERZ a CENCO & DYKMAN.
Radio 1 presents Take Control DNB stage začne hrát v 17 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 9 hodin v neděli 16.8.

FAJN RADIO PRESENTS DANCE2TRANCE STAGE
Již od roku 2001 je trance a progressive pódium nedílnou součástí Summer Of Love, v loňském roce jsme dokonce experimentovali s obřím trance pódiem v holandském stylu. Pro letošek jsme vsadili opět především na hudbu a kvalitu ve spojení s originálním pojetím hangárů ve Festival Parku. A na koho se tedy můžete těšit? Ať už v lednu ve Fabricu nebo v květnu na Pulzaru dokázali BLANK & JONES, proč právě oni musí hrát znovu na Summer Of Love. Loni musel Piet Blank na poslední chvíli s manželkou do porodnice, proto zahrál sólo pouze Jaspa Jones a tudíž jsou na vás oba dva letos pořádně nažhavení. Dále následují jména, která si v poslední době zamiloval nejeden tranceový fanoušek. Na vrchol popularity stoupající charismatický RICHARD DURAND, který právě vydává své album ‚Always The Sun‘, nezkrotný a vášnivý MARCEL WOODS a k tomu hvězda posledních týdnů, velký oblíbenec Armina van Buurena, SEAN TYAS. Nestačí? Tak si počkejte na ranní set s východem Slunce v podání slovenských matadorů PICO vs FESTER, nebo na Summer Of Love premiéru skutečně hodně oblíbené LAYDEE JANE, pardubickou hvězdu MICHAELA C či rezidenta SOL, ostravského MARTINA GREDNERA.
Fajn Radio presents Dance2Trance stage začne hrát v 17 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 9 hodin v neděli 16.8.

GOLPE PRESENTS SCHRANZ.CZ STAGE
Nebylo třeba dlouho přemýšlet, který styl by měl doplnit 3 hlavní pódia na Summer Of Love 2009. V posledních letech nám přišlo tolik žádostí, abychom toto pódium zařadili do programu, že nás to samotné překvapilo a letos jsme tak na přání našich fanoušků udělali. Hard Techno a Schranz stage, které pro nás připravil obrovsky populární DJ GOLPE. Kdo nám to tedy na tomto hodně tvrdém pódiu pořádně nařeže? Co třeba takový VIPER XXL? Nebo brazilský ranař ALEX TB? A co třeba německý talent FL-X v koncertní show? Nebo že by slovenský tvrďák SEPROMATIQ? Anebo raději domácí? Pak tu jsou kromě GOLPEho třeba THE STEEN & KEEPER, JAY BECK, CZ SCREAM & DESTROYER či NOIS vs SPIRIAKOS. Může být? Bude hukot!
Golpe presents Schranz.cz stage začne hrát v 18 hodin v sobotu 15.8 a skončí v 10 hodin v neděli 16.8.

Tak co, vybrali jste si? Víme, že ano!

Uvidíme se na Summer Of Love 2009!
Summer Of Love team:
Aleš Bleha, Pavel Žák a Radek Maliník.

www.summeroflove.cz

Line up:
10 YEARS OF CLR SHOWCASE featuring CHRIS LIEBING (DE)/ SPEEDY J (NL)/ ADAM BEYER (SWE)/ TOMMY FOUR SEVEN (DE)/

RONI SIZE & MC DYNAMITE (UK)/ WESTBAM (DE)/ BLANK & JONES (DE)/ NORTHERN LITE LIVE (DE)/ RICHARD DURAND (NL)/ DJ FRESH (UK)/ MARCEL WOODS (NL)/ SEAN TYAS (NL)/ KLUTE (UK)/JOHN B (UK)/ BAD COMPANY (UK)/ SINO LIVE! TECHNASIA VS DOSEM (FR-SPA)/ D-BRIDGE & SP:MC (UK)/ VIPER XXL (DE)/ LAYDEE JANE / SIMON BASSLINE SMITH & MC YOUNGMAN (UK)/ JONTY SKRUFFF& FIDELITY KASTROW (UK-DE)/ LYNX & KEMO & MC DRS (UK)/ FL-X (DE)/ ALEX TB (BRA)/ PICOVSFESTER (SK)/ MICHAEL C / ORBITH VS DJJERRY / MARTIN GREDNER / SAYKO & MC VAANT / IM CYBER & NITROUS & MC ONE TWO / TORANO TARUKA / SUKI / THE STEEN & KEEPER / GOLPE / JAMAL DJS / BIFIDUS AKTIF & 2K / JAY BECK / NITROPANK / NOIS VS SPIRIAKOS / DEADLY VIPERZ / SEPROMATIQ / CENCO & DYKMAN / CZSCREAM VS DESTROYER/

Promotér si vyhrazuje právo na změnu line upu.

Top