Marian Vojtko – GALA 50

3.10.2023 od 20:00
O2 universum, Praha
Hosté: Eva Urbanová, Monika Absolonová, Tereza Mátlová, Míša Gemrotová, 4 Tenoři

Prožijte jedinečný a jediný narozeninový galakoncert Mariana Vojtka, jenž slaví své kulaté životní jubileum. Ano je to tak, Marian má 50 …

Mariana Vojtka, laureáta Ceny Thálie, všichni dobře známe z muzikálů Bídníci, Dracula, Fantom opery, Monte Cristo, Jekyll & Hyde, Kleopatra a dalších. Exceloval též ve slavných dílech Mozarta, Strausse, Pucciniho atd. Marian má také ve svém repertoáru i slavné světové hity populární hudby a na kontě nesčetně pěveckých spoluprací a projektů. A většinu z toho si určitě v O2 universu připomeneme naživo.

Na tomto zcela unikátním koncertu se na vás také budou těšit Eva Urbanová, Monika Absolonová, Tereza Mátlová, Míša Gemrotová a 4 Tenoři, každý se svým hudebním vkladem a gratulací.

Čeká nás Marianův narozeninový dárek plný emocí, hvězdných hostů a nezapomenutelných zážitků, zabalený do úchvatné atmosféry. Na něj jsme uvázali krásnou mašli v podobě jedinečných nastudování, exkluzivních aranží a orchestrací. Staneme se účastníky výjimečného večera s krásnou scénou, kterým nás provede fantastický orchestr složený z předních hudebních osobností.

Přijďte se potěšit skutečným koncertním klenotem, jenž pobaví, potěší, dojme a oslaví jubileum našeho Mariana Vojtka.

Top