MUCKY PUP 3. září v ROXY!

MUCKY PUP
03. 09. 2009 od 19.00
Roxy, Dlouhá 33, Praha

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE 

Mucky Pup – punková legenda, od které se učili i "Redhoti"...

Legendární americká HC/punková formace Mucky Pup přijede v září do Prahy v rámci Reunion Tour a ve své nejslavnější sestavě:
Chris Milnes – zpěv
Danny Nastasi – kytara
Marc DeBacker – basa
John Milnes – bicí
Kevin Powers – klávesy, samply
+ special guest

Support: Superbutt (HUN)

Klub Roxy uvede v září ojedinělý koncert v rámci reunion tour legendárních amerických HC/Punk srandistů Mucky Pup - vše k k 20. výročí fungování Mucky Pup! Nikdo neměl v podstatě možnost od roku 1996, až na vyjímky, vidět MUCK PUP naživo a k tomu ještě v nejsilnější sestavě z dob jejich největší slávy. Již 3. září se naskytne jedinečná možnost vidět MUCK PUP v Praze po 15 letech od jejich posledního vystoupení u nás. Pamětníci si jistě pamatují legendární vyprodaný koncert Mucky Pup v Praze v KD EDEN v roce 1994.

Mucky Pup vznikli v roce 1985 a v podstatě ihned nahráli několik demáčů. Jako první vyšlo album "Can´t You Take a Joke?"(1987). Průlomem v jejich kariéře byl rok 1989, kdy vydali druhé album "A Boy in a Man´s World" s prvním hitem U Stink But I Love U, a které zaznamenalo velký úspěch. Od té doby se Mucky Pup stali vyhledávanou hudební atrakcí po celém světě, hlavně díky jejich smyslu pro humor, který velice originálním způsobem dávají najevo jak v textech, tak podiovými kostýmy. V pořadí třetí vyšlo album "Now"(1990) s dalším hitem Hippes Hate Water, které finálně potvrdilo úspěch Mucky Pup hlavně v Evropě. Mucky Pup mezitím absolvovali velká turné společně s Primus, Gwar, Red Hot Chili Peppers, Murphy´s Law, Bad Brains, 24-7 Spyz atd. V roce 1990 vyšlo již čtvrté a rovněž velmi úspěšné album "Act Of Faith", na kterém se objevil další hit The Skinheads Broke My Walkman. Mucky Pup poté vyjeli na společné turné s Carter the Unstoppable Sex Machine, kde se obě kapely silně spřátelily. Jejich páté album "Lemonade" vyšlo v roce 1992 a otevírá ho hit Own Up For What You Say. Toto album se stalo nejagresivnějším albem v historii MUCK PUP a v rámci turné k tomuto albu se Mucky Pup v roce 1993 poprvé představili v Praze na nezapomenutelném koncertu v KD Eden. Album "Alive & Well" vyšlo v roce 1993 a jednalo se o živou nahrávku z jejich turné po Evropě. Mucky Pup se v Praze podruhé představili v legendárním klubu Bunkr. Zatím poslední album Mucky Pup "Five Guys In A Really Hot Garage" vyšlo v roce 1996. Po vydání posledního alba Mucky Pup oficiálně ukončili činnost a někteří ze členů se stali tour managery skupin Bloodhound Gang, The Genitortures, Monster Magnet a dalších. V roce 1998 Chris a John založili nový projekt Bully, který navazoval na tvorbu Mucky Pup. Ve stejném roce založili Dan a John společně se členy skupin Mucky Pup a Dog Eat Dog Davem a Seanem projekt All Boro Kings. Vydali  jediné album "Just For The Fun Of It" a jeli společná turné s Biohazard, Agnostic Front, Hatebreed, Discipline a Born From Pain. All Boro Kings poté ukončili svou činnost v roce  2004.

Od rozpadu Mucky Pup v roce 1996 kapela vystoupila na několika raritních koncertech. V roce 2008 se do médií dostala zpráva u reunionu MUCK PUP v létě 2009, což kapela následně potvrdila. Věrní fanoušci Mucky Pup mohou na internetových stránkách kapely ovlivnit, které písničky budou Mucky Pup hrát právě na koncertě v jejich destinaci. www.muckypup.com

Oficiální web Mucky Pup: www.muckypup.com
Hudba a video zde: www.myspace.com/muckypup
Další videoklipy zde: http://cz.youtube.com/results?search_type=&search_query=mucky+pup&aq=f

Kompletní informace o našich akcích na www.roxy.cz

Top