LUCIE MUSÍ ODLOŽIT STŘEDEČNÍ KONCERT „LUCIE V OPEŘE“ V O2 ARENĚ NA 10. LISTOPADU 2022

Akce, která se měla uskutečnit tuto středu 12. října 2022 v pražské O2 areně, musí být ze závažných nepředvídatelných důvodů přesunuta na náhradní termín 10. listopadu 2022.

David Koller následkem virózy přišel o hlas a lékaři mu nařídili několikadenní hlasový klid. Koncert bez něj nemůže proběhnout.

Oficiální stanovisko kapely a managementu:

Milí fanoušci,
jsme zklamaní a bolí nás to, ale musíme přesunout náš pražský koncert Lucie v opeře, který se měl konat tuto středu 12. 10. v O2 areně. David následkem virózy přišel o hlas a bez něj koncert nemůže proběhnout. Slova odborníka zněla jasně. Minimálně několik dní naprostý klid. A tak nemůžeme udělat nic jiného než naplánovat nový termín. Lucie v opeře v O2 areně se tedy přesouvá na 10. 11. 2022. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi setkáme a moc se omlouváme.

“Dali jsme do příprav všechno. Čeká vás koncert, na který nezapomenete, ale občas, když se na něco tolik těšíme, tak to dopadne jinak, než chceme a plánujeme. A to se děje i teď. Nemám hlas a bez něj to prostě nepůjde. Hrozně mě to mrzí a štve. Udělal bych cokoliv pro to, abych mohl zpívat naplno, ale na hlasivky je jen jeden lék. A to je klid a čas na vyléčení. Proto musíme přesunout pražský koncert Lucie v opeře na 10. listopadu. Ale o to větší a lepší to bude, to vám slibuju,” říká David Koller.

Vstupenky zakoupené na původní termíny (20. 10. 2021 a 12. 10. 2022) zůstávají platné i na nový termín 10. 11. 2022 a není potřeba je vyměňovat.

Jménem kapely Lucie, managementu a pořadatelů akce se fanouškům velice omlouváme za případné vzniklé komplikace.

O2 arena

Top