Justin Bieber uklidňuje fanoušky

Justin Bieber začátkem tohoto roku oznámil, že bojuje s neuropatickým onemocněním zvaným Ramsay-Huntův syndrom, v jehož důsledku mu částečně ochrnula tvář. Právě kvůli nemoci nemohl dokončit severoamerickou část turné Justice World Tour. Po důkladné zdravotní přestávce a po četných konzultacích s lékaři, rodinou a týmem se rozhodl odjet do Evropy ve snaze v koncertním turné pokračovat.

„Odehrál jsem celkem šest vystoupení, udělal jsem všechno, abych fanouškům podal 100% výkon, ale vynaložené úsilí se na mě bohužel okamžitě podepsalo. Po poslední show na festivalu Rock in Rio v Brazílii minulý víkend jsem si musel přiznat, že mě přemohlo vyčerpání a že zdraví musí mít přednost před vším ostatním. A tak jsem se rozhodl dát si znova pauzu. Budu v pořádku, ale musím si odpočinout.”

Bieber dále v prohlášení vřele poděkoval fanouškům za přání k uzdravení a podporu.

Pořadatelé pražského koncertu spolu s managementem Justina Biebera by rádi uklidnili fanoušky a vzkazují, že koncert 12. března 2023 v pražské O2 areně zůstává v současné době v plánovaném kalendáři a není důvod se domnívat, že by měl být zrušen.

Top